352 total views

…chiar dacă are lipsuri care pe parcurs, cu siguranță, vor fi adăugate. Așadar, a fost inițiată procedura de consultare publică asupra proiectului de buget al municipiului Râmnicu Vâlcea, pentru anul 2024. Astfel, ca și în anii trecuți, persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile, punctele de vedere în perioada 13.01.2024 – 29.01.2024, la următoarea adresă de e-mail: dezbaterebuget@primariavl.ro, sau pot înregistra adrese scrise la Registratura Centrală, cu sediul în strada General Magheru nr. 25.

La estimarea veniturilor și cheltuielilor pentru anul 2024 prezentate în anexe nu au fost incluse sumele defalcate din T.V.A – cheltuieli descentralizate pentru finanțarea cheltuielilor materiale ale unităților de învățământ preuniversitar de stat întrucât aceste sume nu au fost comunicate până la data publicării anunțului.

Pe pagina oficială a Primăriei se regăsesc atașate anunțului:

Anexa nr. 1 – estimare venituri buget anul 2024;

Anexa nr. 2 – estimare cheltuieli buget anul 2024, cu anexele: 1.2 a – estimare cheltuieli secțiunea funcționare, inclusiv detalierea acestor cheltuieli; 1.2 b – estimare cheltuieli secțiunea dezvoltare, inclusiv listă obiective de investiții cu finanțare din buget local și buget de stat, listă obiective de investiții finanțate din P.N.R.R., listă obiective de investiții finanțate prin POR 2014 – 2020 și prin Programul Regional SUD – VEST Oltenia 2021 – 2027.

Mai multe despre buget în edițiile viitoare!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.