447 total views

Maratonul Olteniei 2016 este un eveniment sportiv de Trail Running şi MTB Cross-country, cu scop caritabil, powered by CEZ România şi organizat de către Padina Fest şi Hypersport. Evenimentul, care se desfăşoară în perioada 27-28 august 2016, în Râmnicu Vâlcea, face parte din strategia de responsabilitate socială a companiei CEZ România, ale cărei direcţii prioritare sunt educaţia, sănătatea, sportul şi cultura. Prin intermediul celor patru direcţii de implicare, compania îşi propune să devină un partener de dialog şi un sprijin pentru comunităţile din zonele sale de operare.

 

4x4 1

Aflat la cea de-a IV-a editie, Maratonul Olteniei 2016 este 4×4 pentru corpul tău! Este o cursă 4X4 completă, o competiţie cu o tradiţie de 4 ani, cu 4 probe sportive dedicate atât profesioniştilor, cât şi sportivilor amatori, care dispune de trasee off-road atât pentru alergare, cât şi pentru MTB.
Tu te bucuri de experienţa curselor, iar noi ne ocupăm să dublăm taxa de participare pe care o achiţi şi s-o donăm către cauza socială pe care o susţinem – dotarea cu echipamente medicale a Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

Sâmbătă, 27 august 2016 – Cursa de Mountain Bike (MTB)

Vom avea multă energie de consumat pe cărări şi prin păduri, într-un cadru natural impresionant.
Competiţia de MTB este adresatp preponderent amatorilor, pe două variante de traseu: scurt de aproximativ 33 km şi lung de circa 51 km. Ambele îi vor pune pe concurenţi la încercare! Vom avea atât urcări susţinute cât şi coborâri ameţitoare, atât zone de pădure, cât şi păşuni. Te aşteptăm într-unul dintre cele mai frumoase locuri din ţară pentru o competiţie energică în mijlocul naturii!

Iubitorii bicicletei de toate vârstele care nu sunt înscrişi în concurs pot participa la plimbarea populară care va avea loc în zona Parcului Zăvoi, unde este şi zona de start/sosire a maratonului. Familii, copii, părinţi şi bunici sunt aşteptaţi să petreacă o zi activă în aer liber! După festivitatea de premiere vom avea „cea mai bună zi”, pentru ca breakbeat-ul Şuie Paparude va suna în tot Parcul Zăvoi în cadrul unui concert dedicat participanţilor la Maratonul Olteniei.

Duminică, 28 august 2016 – Cursa de Trail Running

Precum anul trecut, te aşteptăm la o antrenantă cursă de trail. Aleargă într-un peisaj deosebit, pe două trasee: unul de semimaraton de 21,2 km şi un cros de 10,5 km. Startul pentru ambele probe va fi dat în Parcul Zăvoi. Cele două probe sunt independente una de cealaltă, dar poţi concura la amândouă şi astfel beneficiezi de o reducere a taxei de participare. Pe parcursul celor două zile, sportivii, copiii, părinţii şi bunicii se pot bucura, de asemenea, de relaxare, distracţie, lounge & Wifi, jocuri şi sporturi diverse în zone special amenajate din Parcul Zăvoi.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.