226 total views

 

Personalul de întreţinere şi reparaţii al Apavil din sectorul Drăgăşani a desfăşurat o serie de activităţi în ultima perioadă în întreaga arie de operare. Astfel, au fost remediate trei avarii la reţeaua de apă din municipiu şi din comuna Prundeni: pe str. Batca (unde s-a fisurat reţeaua de distribuţie de 90 mm) şi pe str. T. Vladimirescu – nr. 328 şi 430 (Prundeni), unde s-au spart robineţii montaţi în pământ în spatele colierului de branşare.

apavil-interventii1

De asemenea, au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat cămine de racord la reţeaua de canalizare a scărilor de bloc; s-a continuat cu decopertarea manuală a pământului în groapa de poziţie pentru rezervorul de 80 mc de apă defect la Gospodăria de Apă Prundeni; s-a finalizat acţiunea de reîntregire, reparare şi spălare a conductei de transport Dn400 pentru alimentarea rezervorului de 2.500 mc din Dealul Viilor la punctul de lucru Drăgăşani; s-a urmărit în permanenţă funcţionarea echipamentelor la toate staţiile de pompare apă din cadrul sectorului Drăgăşani, precum şi la staţia de epurare din municipiu şi la staţiile de repompare din Prundeni; au fost verificaţi parametrii apei potabile furnizate în sistemele celor două localităţi dar şi cei ai apei menajere epurate şi descărcate în contracanalul Olt.

Tot în cursul săptămânii trecute au fost verificate şi înlocuite apometre în Drăgăşani şi Prundeni, acolo unde acestea nu corespundeau din punct de vedere metrologic sau erau blocate.

A fost asigurată în continuare asistenţa tehnică pe str. Tudor Vladimirescu, Avram Iancu, Primăverii, Regele Ferdinand, Belşugului dar şi la staţiile de apă nr. 1 Rudari şi nr. 2 Olt precum şi la Staţia de Epurare Drăgăşani cu ocazia efectuării lucrărilor care privesc „Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată în aglomerarea Drăgăşani” din cadrul proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Vâlcea”. Este vorba despre lucrările de extindere canalizare în Drăgăşani – cartierele Zlătărei, Zărneni şi Valea Caselor (13.998 ml şi 11 staţii de pompare) în cadrul proiectului „Realizarea ratei de conectare de 100% în aglomerarea Drăgăşani”.

Nu în ultimul rând, a început acţiunea de deviere a canalizării în zona străzii Decebal pentru a permite începerea lucrărilor la un bloc nou ANL. De asemenea, au început lucrările în cadrul proiectului „Reţea apă potabilă cartier Zărneni şi Valea Caselor, Municipiul Drăgăşani”. S-au executat lucrări de spălare cu hidrojetul a tronsoanelor de canalizare nou realizate în cartierul Zlătărei pentru a se realiza vizualizarea video.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.