248 total views

Polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și Postului de poliție Bărbătești au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de Judecătoria Horezu și Tribunalul Vâlcea, față de două persoane din comuna Bărbătești și municipiul Râmnicu Vâlcea.

La data de 28 noiembrie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de arestare emis față de o femeie de 58 de ani, din municipiu, condamnată la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani pentru săvârșirea infractiunii de evaziune fiscală.

În fapt, în perioada aprilie 2011-decembrie 2014, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, persoana în cauză ar fi dispus înregistrarea în evidența contabilă, dar și în alte documente legale, de operațiuni fictive de achiziție, cauzând statului un prejudiciu de peste 118.000 de lei.

La aceeași dată, polițiștii au executat un mandat de arestare față de un bărbat de 59 de ani, din Bărbătești, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 2 luni pentru săvârșirea infracţiunii de ultraj.

În fapt, la data de 31 ianuarie 2017, cel în cauză ar fi amenințat și agresat fizic un agent de poliție, pe raza comunei Bărbătești.

Cele două persoane au fost conduse la un penitenciar din județul Argeș.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.