680 total views

În doar câteva săptămâni, în comunele și orașele din județul Vâlcea vor avea loc alegeri locale. Comunitățile urmează să-și aleagă primarii și consiliile. Nu vorbim aici de europarlamentare, ci doar de locale. Cetățeanul este interesat de comuna și orașul unde trăiește și nu de cei care ajung pe scaunele de la Bruxelles, care oricum nu fac nimic pentru ei.

Chiar dacă lucrurile simple par uneori foarte complicate, în unele localități sunt prea mulți candidați pentru un loc, iar în altele prea puțini. În foarte multe cazuri nu prea avem candidați buni, care ni s-ar potrivi, care ar fi pe placul majorității. Cu toate astea, deși suntem o ţară cu oameni atât de inteligenţi, care adesea au uimit o lume întreagă, paradoxal este extrem de întunecată la minte. Cum să votezi în funcţii de primari nişte oameni care nu au niciun loc de muncă şi nicio meserie? Absurd! Ce anume e Primăria? Cumva un loc în care ei primesc ajutoare sociale sub formă de salarii ca să nu moară de foame?

Probabil că da, mulți ne întrebăm, de unde să luăm oameni pentru toate comunele și orașele din Vâlcea, dacă nu prea mai avem oameni buni nici pe listele celor mai mari partide? Din acest motiv, în listele de candidați ajung și chiar vor fi aleși oameni nedemni de funcția de primar, care vin în instituțiile publice doar ca să-și rezolve problemele de familie ori de clan. Dar tot noi, alegătorii, suntem datori să evităm la maxim să alegem așa oameni.

Pe listele comunelor și orașelor județului Vâlcea au ajuns candidați care nu mai merită încă un mandat, candidați care au dosare penale, candidați care nu știu să să scrie sau să se exprime atunci când ies în public, candidați care sunt depășiți de instrumentele digitale, candidați care au dus comunele și orașele într-o sărăcie cruntă și lista poate continua.

În PSD și PNL Vâlcea avem candidați care nu ne fac cinste, iar în partidele mici și noi avem candidați de umplutură, în mare parte, sau care nu au șanse să intre nici măcar în consiliile locale. Oameni buni, terminați cu sintagma „poporul e prost!”, elita politică e de vină! Treziți-vă și votați în comunele și orașele voastre oameni care au schimbat fața comunei, care într-adevăr au făcut ceva din funcția de primar, pentru voi, alegătorii!

Înțelegeți, voi decideți, nu ei!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.