823 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 24 iunie – 1 iulie o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

apavil-interventii1

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare şi asfaltare pe str. strada: St Voda nr 107, Straubing, Mihai Viteazu Bl22.

AVARII SOLUŢIONATE- Mihai Viteazu Bl 22, Raureni – platforma Oltchim, Stirbei Voda nr. 107

POMPE CURĂŢATE. Au fost curăţate si igienizate statii pompe si s-a asigurat zona de protectie sanitara la rezervor Capela, Popa Sapca

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • S-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în zona Ostroveni I,II,III,IV,V,VI, Camine Troianu, zona centrala S-uri,C-uri,P-uri,str. Regina Maria, zona Petrisor,1 Mai I,II,C.lui Traian Sud, Libertatii O-uri;
  • S-a executat Bay Pass între reţea de apă potabilă PEHD D 160 cu ţeavă PEHD D400 strada Straubing _I_ Feţeni;
  • S-a înlocuit branşament apă potabilă cu ţeavă PEHD PN 10 D 40mm, 12 ml strada Mihai Viteazu Bl22

CĂMINE CURĂŢATE.  Au fost curăţate gurile de scurgere şi căminele de canalizare în mai multe zone din municipiul Rm. Vâlcea: Vlădeşti, Morilor, Arinilor, Goranu, Staţia de pompare Budeşti Dem Radulescu, pasajele de pe str.Dacia şi str.B.Amaru (gratare pluviale) şi Râureni conform programului saptamanal.

42 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, au fost verificate, montate şi remontate un număr de 42 apometre, fiind întocmite şi un număr de 13 documentaţii tehnice.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.