226 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 14 – 18 martie o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

apavil2

AVARII SOLUŢIONATE. S-a intervenit în vederea soluţionării unui număr de 2 avarii la reţeaua de apă pe str. L. Blaga şi Republicii – bl. R17.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare în Scuarul Mircea cel Bătrân şi pe str. Lucian Blaga.

STAŢII DE POMPARE VERIFICATE. Au fost verificate staţiile de pompe, fiind asigurată şi zona de protecţie sanitară – Dealul Malului, Islazului şi Buda – Poenari.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în  zonele Ostroveni, 1 Mai, Libertăţii, Zăvoi, Petrişor şi Nord; s-au curăţat pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu, precum şi staţiile de pompare Dem Rădulescu şi Râureni; au fost executate lucrări de decopertare a asfaltului de pe căminele de canalizare pe str. T. Vladimirescu, fiind executate şi racorduri la gurile de scurgere.

122 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 122 apometre, fiind întocmite şi un număr de 6 documentaţii tehnice.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.