812 total views

1. Pentru că s-a turnat beton cu nemiluita, noul centru este și adăpost antiatomic, dar are capacitatea de a adăposti maxim 1000 persoane. Așa că, la nevoie, numai primii 1000 de vâlceni care ajung în adăpost se vor proteja. Restul rămân la suprafață unde se va monta o uriașă icoană cu Arsenie Boca, icoana ce-i va proteja de radiațiile ucigașe.

2. În timpul verii, când vom avea ploi torențiale, Piețe Prest are pregătite borduri tot din beton, înalte de 1,5 metri, pe care le va monta în jurul centrului chiar înainte de ploaie. În acest fel,  noul centru este și “mica Veneția” a Râmnicului. Se vor închiria hidrobiciclete și gondole,  iar la Mc Donald’s se va servi “la geam” direct în bărci.

3. MegaCeasul, monument al naturii vâlcene, va scanda la fiecare oră exactă:
“Guuutău, Guuutău, cel mai frumos Centru-i al tău!”

4. În fiecare weekend vom avea organizat în noul centru o sărbătoare. Enumerăm câteva deja programate în 2018:

14-15 Aprilie 2018
Se va monta noua Arca a lui NOE.

21-22 Aprilie 2018
Lumina Sfântă va aprinde MegaCeasul de 100.000 euro. Atunci vom realiza de ce acesta a costat atât de mult… şi că noi l-am luat la preț de chilipir.

27 Aprilie 2018
Ziua Întâiului primar de Râmnic, Mircia Gutău. Se va mânca, se va dansa, John Bon Jovi va concerta în noul Centru. La sfârșit toată lumea trebuie să se lepede de opoziție și să-și ia angajamentul că la viitoarele alegeri va vota numai așa cum îi va dicta conștiința, dar nu va uita pe cel care a montat băncuța din fața scării blocului unde locuiește.

21 Mai 2018
Campionatele mondiale de paintball şi de-a v-ați ascunselea în parcarea cu plată de sub noul Centru.

23 August 2018
Concurs de graffiti în noul Centru. Se va premia cea mai frumoasă pădure și cel mai frumos spațiu verde.

8 Septembrie 2018
Ziua dedicată minorităților conlocuitoare. În noul Centru, Regele Cioabă va mânca de unul singur un bou la proțap, restul audienței nu gustă din sutele de grătare până regele nu înghite și coada boului.

– 6 Octombrie 2018
Ziua recoltei! Fecioarele Râmnicului vor calca în picioare, direct pe noul beton al Centrului spălat în prealabil, struguri din toate potgoriile județului. În parcarea subterană, la fiecare burlan, se va sta la coadă pentru must gratis.

– 1 Decembrie 2018
Piețe Prest va aduce după ora 23.00 cisternele cu apă pentru udarea noului Centru. Spre dimineață muncitorii vor primi patine pentru a testa noul patinoar natural al Râmnicului. Intrarea liberă tuturor. Cu patine sau cu capacul de la wc, după posibilități.

5. Jocurile educaționale Alba-Neagra vor fi permise in Noul Centru Betonat al Râmnicului numai Marțea, între orele 09.00 și 17.00,  dar prestatorii sunt obligați să ofere meniuri Happy Meal tuturor celor care pierd.

6. În timpul concertelor organizate în Noul Centru Betonat al Râmnicului, toți cei care locuiesc în blocurile din jurul Centrului și nu plătesc biletul de intrare, vor primi vizita unei echipe de la Primărie care le va bate în cuie toate ferestrele care dau spre centru astfel încât vizionarea fără plată a concertelor să fie imposibilă.

7. În Noul Centru Betonat al Râmnicului o să fie prezent non-stop un polițist local deghizat în cerșetor. Acesta va îndemna trecătorii să-i arunce în căciulă din față un bănuț. Dacă vreun nesăbuit va pune bancnote în loc de monezi acesta va fi amendat pe loc cu 2500 lei pentru că a aruncat hârtii pe jos.

8. În fiecare zi de Joi, începând cu ora 18.00, cei care au restanțe la asociație mai mari de 6 luni vor fi legați de MegaCeasul de 100.000 euro,  iar 10 cei mai bogați oameni din Râmnic vor arunca cu pietre în ei.  Acțiunea se oprește când pedepsitul promite că va achita restanța la asociație dacă va fi ales primar sau câștigă la loto.

9.  În fiecare an, în această binecuvântată zi de 30 Septembrie, Mircia Gutău va susține un discurs în care va rememora caznele prin care a trecut el pentru finalizarea Minunii cu numărul 8 a lumii: Noul Centru Betonat din Râmnicu Vâlcea. Și când Mircia nu va ma fi printre noi, un sobor de 99 de preoți columbieni va susține o slujbă în amintirea lui,  iar la sfârșitul fiecărei slujbe vor binecuvanta audiența cu … făină.

10. Cei care cad în păcat și săvârșesc pe teritoriul Râmnicului contravenții minore sau infracțiuni cu pedepse maxime de până la 20 de ani cu închisoare, vor fi blocați în parcarea subterană a Noului Centru Betonat. Vor mai ieși de acolo numai cei care câștigă concursul de desene pe beton cu tematica: Mă căiesc și-mi pare rău.

11. Pe eBay au aparut primele anunturi cu:
For Sale! Special offer!
Noul Centru Betonat al Râmnicului. Delivered anywhere in the world by Fan Courier Tepesc.
Price: 1000 Bitcoin paid to ProkerStars user –  MirciaGutauBluff

12. Primele poze cu Noul Centru Betonat al Râmnicului au surclasat ca audiență pe Instagram cele mai vizionate poze cu piramidele egiptene.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.