77 total views

Făcând o vizită inopinată la Primăria Horezu, l-am găsit pe edilul orasului, Nicolae Sărdărescu, în plină şedinţă operativă. Chiar dacă programul de lucru al acestuia este foarte încărcat, primarul Horezului ne-a prezentat, în câteva cuvinte, atât proiectele depuse până acum cât şi cele la care lucrează. “Chiar dacă au trecut doar opt luni de la începerea mandatului meu ca primar al oraşului Horezu, până acum am depus 11 proiecte în valoare totală de aproximativ 57 milioane lei. Şase proiecte privind modernizarea unor artere de circulaţie din oraş sunt deja în faza de pregătire. Acestea se ridică la valoarea de peste 10 milioane lei.”

Chiar dacă un primar nu poate crea direct locuri de muncă, el este un factor principal în atragerea investitorilor. Anul trecut, în oraşul Horezu au fost create 150 de noi locuri de muncă: “Avem o fabrică de încalţăminte unde au fost angajaţi 150 de oameni. Anul acesta fabrica se va extinde şi se vor face noi angajări. De asemenea, vom oferi spre concesiune 20 ha de teren unei societăţi care va amenaja o fermă integrată de capre şi va construi o fabrică de prelucrare a laptelui de capră. Produsele, majoritatea, vor lua calea exportului. Aceşti investitori vor crea alte locuri de muncă, undeva în jur de 200”, ne-a mai spus Nicolae Sărdărescu.

Din discuţiile purtate cu primarul Horezului, am aflat că astăzi se împlineşte exact un an de când acesta a renunţat la funcţia de inspector şef din cadrul IPJ Vâlcea. „Astăzi s-a împlinit un an de la ieşirea mea din poliţie şi înscrierea oficială în politică. De la inspector şef cu funcţie de general, am devenit primar al unei importante comunitaţi pentru care uşa mea este la orice oră deschisă. Îmi doresc ca oamenii din Horezu să apeleze cu încredere la mine. Voi face tot posibilul şi toate demersurile necesare pentru rezolvarea problemelor acestora”.

Pe aceeasi tema puteti citi si :

Sărdărescu, un nou proiect pentru comunitate!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.