89 total views

Poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigare a Fraudelor, Serviciul Rutier si Biroul de Ordine Publica, din cadrul Politiei Municipiului Rm. Vâlcea au organizat o acţiune într-un complex comercial, privind combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu carne, produse din carne congelate, legume, fructe şi în domeniul comerţului cu obiecte ornamentale pentru sărbătorile de iarna (jucării, artificii, brazi etc.).

Cu această ocazie, au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 6120 lei conform legii 12/1990 şi OUG 195/2002, fiind reţinut şi un certificate de înmatriculare.

De asemenea, în trafic a fost identificată o autoutilitară care transporta cartofi, fără a fi deţinute documente de provenienţă de către conducătorul auto, motiv pentru care s-a aplicat sancţiunea contravenţională de 1000 lei şi au fost confiscaţi 901 kg cartofi.

Totodată, poliţiştii au constatat o infracţiune în baza Legii 84/1998, privind mărcile înregistrate fiind indisponibilizate bunuri în valoare de 500 lei.

Astfel de activităţi vor fi continuate pentru diminuarea evaziunii fiscale şi asigurarea desfăşurării în limitele legale pe acest segment de activitatea comercială.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.