456 total views

În județ unii „au luat-o razna” dând telefoane peste telefoane să afle dacă este adevărat ceea ce se aude de câteva ore bune și anume: „scena politică la Vâlcea se va schimba radical. Orban s-ar afla la Râmnicu Vâlcea să-l demită pe Buican, așa spune unul apropiat bine de Gutău și știu ce spun”, ne informează un candidat.

Nu știm exact ce se întâmplă, de ce oameni apropiați ai lui Gutău dau ca sigur că politica la Vâlcea se va schimba radical, după întâlnirea care a avut loc duminică după masă în municipiu într-o locație special aleasă, cu lideri politici importanți, unii ajungând foarte târziu acasă. Cei care ne-au contactat dau ca sigur că discuțiile au plecat de la oamenii lui Gutău, care împrăștie zvonul că în maxim 2,3 zile toți vom vedea o schimbare politică radicală.

Zvon sau nu, corect ar fi ca Buican Cristian să iasă public si să aducă lămuriri, pentru că parte din viitori candidați ai acestei formațiuni politice și nu numai își pun foarte multe întrebări și sunt extrem de derutați, întrebând dacă Gutău ia PNL la Vâlcea. Cei care au dus acest zvon în toate colțurile județului se pare că încearcă să destabilizeze candidații liberali, dar și ai altor formațiuni politice.

Se impune ca cineva să prezinte niște lămuriri pentru că ceva e putred în ….Vâlcea…

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.