Loading

…și, domnule primar, o clipă să nu vă gândiți că noi murdărim acest eveniment istoric prin textul publicat, ci domnia voastră care îl „cinstește cu sponsorizări”!!! Noi doar deschidem ochii unora, altora…!

„Am deosebita onoare de a vă invita să participați la dineul oferit în cinstea aniversării a 173 de ani de la prima intonare într-un cadru oficial a cântecului „Deșteaptă-te, române!” – Imnul de Stat al României, la 29 iulie 1848, pe locul actualului Parc Zăvoi. Evenimentul festiv, care este finanțat exclusiv din sponsorizări, va avea loc în data de 29 iulie 2021, începând cu ora 19.00, la Restaurantul „Stephany”. Vă aștept cu mare drag să sărbătorim împreună și să cinstim cel mai important eveniment istoric legat de Municipiul Râmnicu Vâlcea”.

Acesta este textul de pe invitațiile semnate de primarul Mircia Gutău și împărțite de angajații Primăriei la un număr de peste 400 de persoane – aleși locali/județeni, parlamentari, directori, primari din județ, oameni de afaceri, angajați din instituțiile publice, în nici un caz omul de rând care plătește taxe și impozite. Pentru ei, Mircia Gutău oferă o masă impresionantă asezonată cu muzică (lăutari!), iar la final un cadou care să stingă evenimentul, dar care să rămână în memoria invitatului ales să participe.

Observăm din textul mai sus evidențiat că edilul a ținut să precizeze chiar pe invitația oferită faptul că evenimentul festiv este finanțat exclusiv din sponsorizări, clar pentru evitarea discuțiilor că bani publici s-ar cheltui în casa familiei lui, în casa Gutău. Greșit! Această evidențiere a atras extrem de multe discuții „îngrijorătoare” și aleșii invitați, unii, se gândesc dacă e bine să participe sau nu.

Sponsorizarea evenimentului festiv este o faptă de corupție…

În locația sa privată, Mircia Gutău consideră că dacă totul va fi plătit din sponsorizări evenimentul este cât se poate de firesc, legal și nu are scopuri ascunse. Total greșit! Acest eveniment cu o mare încărcătură istorică, astăzi, este murdărit prin fapte de corupție. Sponsorizarea acestui eveniment festiv este o faptă de corupție!

Cine va plăti mâncarea, băutura, lăutarii, cadourile? Persoanele fizice? Nu! Această sponsorizare va fi oferită de oamenii de afaceri abonați la banul public – Ralunic, Impecabil SRL, Alex Construct, Stigi House, Valoris SRL, EuropanProd SRL, Annabella și mulți alții care au contracte cu Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea!!! Invitații care vor lua parte la acest dineu vor fi și participanții la mita oferită prin sponsorizare.

Ce interes au cei care au sponsorizat? Lucrări pe bani publici, la costuri extrem de ridicate, să-și recupereze sponsorizarea!

Toți cei care vor plăti acest dezmăț public din casa primarului Gutău, pentru că nu poți să definești astfel ideea adunării, primesc de la acesta contracte/bani publici!!! Deci, evenimentul este plătit din bani publici!!! 90% din „mâncăcioșii” care vor fi prezenți sunt plătiți din bani publici!!! Ce individ ia de la gura familiei lui să plătească mâncarea și băutura pentru niște oameni cărora nu le datorează nimic?

Mircia Gutău, prin acest dineu oferit din „sponsorizări”, strigă cât poate de tare că el este cel în fața căruia toți se pleacă – DNA, DIICOT, DGA, Parchet, Poliție!!! Mircia Gutău, prin acest dineu oferit din „sponsorizări”, vrea să demonstreze că el dacă pocnește din degete „milogii” îi trec pragul, pleacă capul și îi sărută mâinile mai rău ca la un popă!!!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.