280 total views

Tribunalul Vâlcea organizează astăzi „Ziua uşilor deschise”, acţiune ce are drept scop asigurarea unei bune transparenţe în realizarea actului de justiţie.

 În fiecare an, la 25 octombrie Justiţia Civilă este adusă în atenţia publicului european. Scopul remarcării acestei zile, fixate în comun de Consiliul Europei şi Comisia Europeană, este de a apropia justiţia de cetăţeni, îngăduind justiţiabililor de a-i înţelege mai bine mecanismele şi de a ameliora, dacă e cazul, accesul la justiţie. Pentru cetăţeni această zi reprezintă un prilej de a se familiariza cu sistemul justiţiei civile, lor fiindu-le oferită posibilitatea de a asista la procesele publice în instanţele de judecată. De altfel, Consiliul Europei şi Comisia Europeană reamintesc, prin această sărbătoare, că Justiţia este, cu precădere, un serviciu pentru cetăţeni.

Tribunalul Vâlcea organizează vineri „Ziua uşilor deschise”, acţiune ce are drept scop asigurarea unei bune transparenţe în realizarea actului de justiţie.
Râmnicenii, azi, pot vizita toate sălile care au relevanţă pentru activitatea Tribunalului. Cei interesaţi vor primi şi informaţii despre circuitul dosarelor şi etapele procesuale până la soluţionarea unei cauze.

Accesul în Tribunal se face în baza unui act de identitate.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.