176 total views

Trăieşte singur şi-şi duce bătrâneţile fără niciun ajutor, de ani buni, nici el nu mai ştie de când. După moartea soţiei, actorul nu şi-a mai găsit liniştea şi nici nu a mai dorit să-şi refacă viaţa. Sătul de atâta singurătate, el a decis să-şi vândă casa din Bucureşti şi să se mute la Râmnicu Vâlcea, la bunul său prieten.

Mitică Popescu trăieşte singur de mulţi ani, cea care-i mai deschide uşa este menajera, femeia care are grijă de casă şi, din când în când, îl mai ajută cu mâncarea şi alte lucruri pe care singur nu le poate face. Dar, la vârsta lui, nu este suficient. Mai mult decât atât, sănătatea i-a jucat feste de multe ori. A fost imobilizat la pat, răpus de o răceală cumplită, a căzut pe gheaţă şi alte probleme care tot apar odată cu vârsta.

Există însă un loc unde se simte minunat, unde este relaxat, liniştit şi mai uită de singurătate. Esta acasă la prietenul lui, la Râmnicu Vâlcea, unde-şi petrece fiecare vacanţă de vară şi unde-şi încarcă bateriile. “Merg cu microbuzul la prietenul meu, fac cam 3 ore, dar nu am ce să fac. Acolo mi-e bine, mai joc o tablă, mai schimb o vorbă, am cu cine să stau. Acasă, ce să fac singur?”, spunea Mitică Popescu în urmă cu câteva luni. Tocmai de aceea, a luat decizia de a se muta definitiv. Nu-l mai reţine nimic acasă, la Bucureşti.

Nu are familie, nu are cine să-i deschidă uşa, cine să-i ofere o cană cu apă. Nu e uşor deloc, spunea el, la vârsta asta. “Da, vreau să mă mut la Vâlcea. Mă gândesc serios să vând casa pe care o am aici, să-mi achit tot ce am de achitat şi să mă duc la prietenul meu. Acolo n-aş mai fi singur. Nu e uşor deloc să nu ai pe nimeni lângă tine”, a completat îndrăgitul actor.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.