Loading

Trăim vremuri dificile, astfel că doar transparența în comunicare este cea care ne poate ajuta să trecem peste aceste timpuri incerte, susține viceprimarul Virgil Pîrvulescu. Afirmația este și principalul motiv pentru care astăzi, 5 aprilie 2021, cu începere de la ora 20:00, ne așteaptă live pe pagina sa de Facebook, pentru a discuta despre bugetul pe anul 2021, dar și despre alte subiecte de interes pentru noi și pentru orașul nostru. 

Luând în considerare creșterea constantă a numărului de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-Cov-2, și referitor la măsurile necesare a fi adoptate pentru limitarea răspândirii virusului, viceprimarul Virgil Pîrvulescu a solicitat/propus în repetate rânduri ca ședințele Consiliului Local să se desfășoare online, dar inițiativa lui a rămas fără succes. Executivul local refuză nejustificat aplicativitatea acestei măsuri, în condițiile în care UATuri mari din țară procedează astfel, iar de la zi la zi vedem că rata de incidență crește și nu scade.

Mai mult, pe pagina sa de FB, viceprimarul a făcut public Raportul de activitate pentru perioada septembrie-decembrie 2020. Faptul că aproximativ 12.000 de cetățeni i-au arătat încredere prin votul acordat, reprezintă motivația care îl obligă, și în același timp îl determină, să continue lupta cu un sistem care nu își dorește progresul orașului și nu își respectă cetățenii. Toate acțiunile lui au fost și vor fi realizate doar pentru cetățeni și pentru orașul Râmnicu Vâlcea. Blocajele din toate părțile, cele din partea aparatului de specialitate al primarului, lipsa de reacție a instituțiilor sesizate, cât și tratamentul „preferențial” al presei finanțate din bugetul local, toate acestea au avut un singur scop, acela de a-l determina să renunțe ! „Nu renunț ! Puterea de a continua mi-o dați dvs, cetățenii orașului nostru, ce vă doriți progres, un trai mai bun și respect din partea autorităților”.

Raportul integral îl puteți citi accesând link –   https://www.facebook.com/110665943772240/posts/277126577126175/?sfnsn=mo

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.