621 total views

…și, ajutat de un grup de lucru organizat, se pare că recurge la măsuri neortodoxe!!!

Aduceam în atenție, în urmă cu fix 2 luni de zile, într-un articol al publicației cu titlul „MIRCIA GUTĂU a AFLAT și VREA să-l DISTRUGĂ!?….pentru că este o amenințare reală de care deja se teme”, cum edilul și-a strâns grupul de lucru organizat și urgent au pus-o de o „ședință”. Au vorbit vorbe și au stabilit „uciderea” celui care la vremea respectivă își anunțase intenția de a candida.

După un timp, TdV dă publicității articolul cu titlul „E oficial! Virgil Pîrvulescu va candida la Primăria Râmnicu Vâlcea”, articol în care prezentam motivul pentru care „omul cifrelor” și-a exprimat public dorința de a candida și puteți citi sau reci AICI detaliile.

Acum, după ce Virgil Pîrvulescu se declară oficial candidat la funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, același grup de lucru organizat, „conducătorii Râmnicului”, care se cred că dețin puterea absolută în acest oraș, au ajuns la concluzia că trebuie să facă ceva mult mai dur pentru a-l băga în sperieți pe contracandidatul actualului primar. Evident pentru a renunța să candideze!

Capul răutăților se pare că este șeful administrației fiscale „Gogu” care, însărcinat de împârat, prin anumiți șefi de serviciu de la inspecția fiscală, și care prin jurământ îi sunt omului loiali „până la moarte” (dar nu știm cui, sâc!), ar fi dat ordin ca firmele apropiate (n.r. administratorii firmelor care-i sunt prieteni) lui Virgil Pîrvulescu, să întocmească niște rapoarte pe care să le transmită la Inspectoratul de Poliție Județean (poate la departamentul judiciar unde este Iana Cosmin) de unde să fie transmise către ANTIFRAUDA TG. JIU, toate acestea fiind presiuni pentru ca respectivii să-și retragă eventuala susținere a celui ce dorește să candideze – Virgil Pîrvulescu.

Încă o dată, domnilor, nu săriți să spuneți că nu este adevărat, că putem să probăm cele expuse, și deși vă sugerăm să rămâneți calmi și să suportați faptul că și „p-asta” am aflat-o, totuși….dezminte cineva? Până atunci, vedem clar la ce nivel se lucrează, vedem disperarea și puterea de control absolut, pentru că ….frica de un posibil candidat redutabil. Oare așa au ajuns instituțiile statului, își folosesc oamenii pentru a distruge? E posibil așa ceva?

Vom reveni cu noi informații despre „negocierile” care se fac pentru ca Virgil Pîrvulescu să nu candideze!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.