Loading

Astăzi  30 septembrie 2013, la ora 13.00, va avea loc şedinţa ordinară a Consiliului Municipal Râmnicu Vâlcea. Pe ordinea de zi, nu se regăseşte proiectul de aprobare a studiului de fezabilitate pentru construirea sensului giratoriu de la intersecţia străzilor Calea lui Traian cu Timiş. În şedinţă se vor dezbate:

1. Raport şi proiect de hotărâre privind stabilirea nivelului impozitelor, taxelor şi altor sume cuvenite bugetului local pentru anul 2014.
2. Raport şi proiect de hotărâre privind privind rectificarea bugetului local şi a listei de investiţii pe total de surse de finanţare pentru anul 2013.
3. Raport şi proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului autofinanţat al unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat pentru anul 2013.
4. Raport şi proiect de hotărâre privind modificarea art.3 din Hotărârea Consiliului Local nr.210/2013 referitoare la garantarea, de către municipiu, a unei finanţări rambursabile interne contractate de S.C. ETA S.A.
5. Raport şi proiect de hotărâre privind efectuarea unor plăţi din bugetul local al municipiului Râmnicu Vâlcea.
6. Raport şi proiect de hotărâre privind modificarea anexei nr.1 la Contractul de delegare a gestiunii unor servicii publice de administrare a domeniului public şi privat de interes local.
7. Raport şi proiect de hotărâre privind disponibilizarea unor animale din dotarea Grădinii Zoologice Râmnicu Vâlcea, aflată în administrarea S.C. PIEŢE PREST S.A.
8. Raport şi proiect de hotărâre privind prelungirea contractului pentru administrarea Bazei de Agrement Ostroveni.
9. Raport şi proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Local nr.20/2009 referitoare la aprobarea Caietului de sarcini şi a Contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de călători în municipiul Râmnicu Vâlcea.
10. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea realizării unui acces carosabil din b-dul Dem Rădulescu.
11. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de ocupare a funcţiilor publice – 2014 pentru aparatul de specialitate al primarului municipiului Rm. Vâlcea, Direcţiei de Protecţie Socială şi Poliţiei Locale a municipiului Rm. Vâlcea.
12. Raport şi proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcţii al aparatului de specialitate al primarului municipiului Râmnicu Vâlcea.
13. Raport şi proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcţii al Poliţiei Locale a municipiului Râmnicu Vâlcea.
14. Raport şi proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcţii al Serviciului de Asistenţă Medicală, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr.198 din 25.07.2013.
15. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii convenţiei de parteneriat dintre Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea – Direcţia de Protecţie Socială şi Asociaţia ”Centrul pentru Familie”.
16. Raport şi proiect de hotărâre privind reanalizarea Hotărârii Consiliului Local nr.199/2013 referitoare la aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Poliţiei Locale a municipiului.
17. Raport şi proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local nr.298/147 din 20.11.2012, aşa cum a fost completată prin Hotărârea nr.151/2013.
18. Raport şi proiect de hotărâre privind conferirea titlului de Cetăţean de Onoare al municipiului Râmnicu Vâlcea domnului Ioan St. Lazăr.
19. Diverse.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.