Loading

Potrivit conducerii societăţii de transport public din Râmnicu Vâlcea, săptămâna aceasta va avea loc pre-recepţia autobuzelor.  

 

O comisie formată din reprezentanţi ai SC ETA SA şi CEFIN TRUCKS – importatorul oficial în România al mărcii chineze Golden Dragon, care a câştigat licitaţia pentru achiziţionarea celor 8 autobuze noi, se va deplasa la sediul producătorului, pentru prerecepţia maşinilor. Autobuzele sunt produse la comandă, întrucât reprezentanţa din România nu deţine stocuri. Acestea vor avea o capacitate de 94 de locuri, din care 29 pe scaune. Persoanele cu dizabilităţi vor putea circula şi ele cu aceste autobuze întrucât producătorul a prevăzut şi un spaţiu pentru fotoliul rulant şi rampă manuală. Maşinile au o garanţie de 3 ani şi o perioadă de funcţionare fără reparaţii generale de 8 ani. Pentru achiziţionarea acestor mijloace de transport, societatea ETA S.A contractează un împrumut de pe piaţa bancară. 30 % din garanţia cerută de bancă va fi garantată de primăria Râmnicu Vâlcea
Valoarea totală a contractului este de 5.629.000 lei, fara TVA. Cel mai probabil, autobuzele vor ajunge în România la mijlocul lunii octombrie, iar recepţia finală se va face la sediul SC ETA SA.

 

Conducerea SC ETA SA mai anunţă suspendarea cursei către Ştrandul Ostroveni. Întrucât se încheie sezonul estival, începând de luni, 9 septembrie, linia “S” Nord – Ştrand Ostroveni, nu va mai circula.


 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.