187 total views

Primarul orașului Băile Olănești – Vasilache Sorin – incapabil să administreze stațiunea mai vrea un mandat, după ce în cele 4 de când este în Primărie nu a făcut nimic. Pe internet găsim n filme în care este evidențiată proasta administrare pe care o oferă. Inspectorii PRO „il promovează” și scot în evidență incompetența. Poate localnicii trag o concluzie și nu o să-i mai acorde un nou mandat! Iar dacă i-l acordă, să nu se mai plângă că nu au una sau alta.

STAȚIUNEA UNDE TURIȘTII STRĂINI EVITĂ SĂ VINĂ

Conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea în urma demarării procedurilor pentru înregistrarea la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) a mărcii “Judeţul Vâlcea – cel mai frumos judeţ din România”, pentru că s-a dorit promovarea produselor şi serviciilor specifice acestei zone, obține certificatul de înregistrare și astfel județul Vâlcea este marcă înregistrată. În aceste condiții, pe bani publici a făcut n filmulețe de promovare a județului, dar noi vedem cum vin alții și scot în evidență proasta administrare a orașelor stațiune care fac parte din județ. Și nu mai amintim iar de gunoiul aruncat peste tot în județ, care numai un județ frumos nu-l fac. Vom publica în altă ediție „promovarea” pentru orașul stațiune Băile Olănești. Este jenantă!

Inspectorul PRO vorbește despre autoritățile centrale incapabile să țină pasul cu turismul, nemulțumirea turiștilor pentru plata apei cu cartelă de 15 lei/zi, de ce izvoarele au ajuns pe mâna unei societăți private și autoritatea locală nu face nimic deși are prioritate la licență de dare în administrare, bazinele sulfuroase închise ori despre autoritatea locală responsabilă pentru proasta administrare a stațiunii.

Vedem din filmare că Vasilache a fugit de inspectorii PRO și l-a băgat la înaintare pe administratorul public care recunoaște în final că stațiunea în ultimii ani a înregistrat pierderi uriașe din cauza neputinței afișate de conducerea primăriei. Acum Vasilache spune că vrea să aducă apă sărată din altă parte și să o pună în bazinele care stau goale de trei ani. Jenant!

În egală măsură vinovat de dezastrul în care se află stațiunea este „marele” perdant politic – președinte Rădulescu Constantin – care a susținut un primar ineficient pe care l-a ridicăat în slăvi când a avut ocazia, dar nejustificat. Incompetenți ca voi, stimabililor, sperăm să nu mai vedem în administrațiile din 2020!!!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.