225 total views

Romprest, amendă pentru necomunicarea evenimentului din 9 iunie şi dispunerea cercetării accidentului.

Un camion marca Romprest, în data de 9 iunie, din neaţenţia şoferului, pe DN 7, zona Dealul Negru, umple carosabilul cu tot gunoiul pe care-l transporta la Bucureşti către o staţie de sortare, în municipiu neavând unde!

Nimic interesant până aici, accidente rutiere în timpul serviciului având foarte mulţi şoferi de la diverse societăţi. Numai că, în urmă cu doar o săptămână, mai exact, la începutul lunii august a.c., Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM)Vâlcea este sesizat cu privire la acest aspect. Pe înţelesul tuturor, Romprest nu a comunicat instituţiilor abilitate accidentul cu pricina, chiar dacă acesta nu a avut urmări grave. Din declaraţiile Inspectorului Şef ITM, Ion Tănăsoiu, reiese că operatorul de salubrizare local a avut un motiv grav pentru care a ascuns acest accident.
Despre activitatea defectuoasă a Romprest pe raza municipiului s-au scris zeci de articole, dar nimeni nu ia nici o măsură. Amenzi au fost date de către forumurile abilitate, dar degeaba!
Despre Romprest vom scrie până ce acesta va presta servicii de calitate sau va pleca din municipiu.
Aşteptăm, cu un real interes, rezultatul cercetării accidentului de muncă al societăţii Romprest de către inspectorii ITM Vâlcea.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.