Loading

Garda de Mediu, DSP, Prefectura – cineva să-l oprească pe Gutău care face doar ce-l taie capul. Sistați de urgență aceste lucrări până nu e prea târziu!!!

Orele 11.00, zona Ostroveni-Casa Științei, lucrările sunt în toi, iar praful ridicat de lucrători nu face altceva decât să alimenteze covid-19, praful fiind un factor agravant. Solicităm de urgență sistarea acestor lucrări. Este incredibil câtă inconștiență poate avea primarul Gutău insistând pe lucrări care amplifică răspândirea virusului de care toată țara încearcă să se protejeze. În condițiile de față pe lângă faptul că muncitorii sunt expuși la îmbolnăvire, toată zona poate fi un pericol de contaminare.

 

Cum e posibil ca tocmai primarul să nu respecte recomandările și să încalce legea? La momentul actual în Vâlcea există un număr de 527 persoane în izolare, număr crescut de pe o zi pe alta cu 200 de noi cazuri, iar primarul poluează cartierul Ostroveni!!!

Să mai menționăm că lucrările se execută în apropierea zonei de joacă din fața Casei Științei unde încă se găsesc copii la joacă? Să mai menționăm că toată această poluare se face cu Poliția Locală de față? Interesează pe cineva că primarul Mircia Gutău încalcă legea? Decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României din 16 martie, din Codul Penal art 352 zădărnicirea combaterii bolilor? Se vor sesiza oare autoritățile? Are cineva curaj să se ia de Mircia Gutău, primarul care la ora actuală pune în pericol viața cetățenilor, prin lucrări în derulare și fără urgență?

Se pare că pentru primarul Mircia Gutău lucrările au prioritate și nu sănătatea cetățenilor! Aceste lucrări, domnule primar, nu vă vor aduce voturi, dar înjurături vă aduc zi de zi. Păcat că nu înțelegeți mesajul cetățenilor și nici semnalele noastre de alarmă că ceea ce faceți nu e bine!!! NU E BINE!!!

mașinile parcate, la o oarecare distanță de zona lucrărilor, sunt pline de praf

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.