281 total views

...ÎN TOT ACEST TIMP SE JUDECĂ REABILITAREA..

În urma unor jigniri ale primarului Mircia Gutău, mai mulți liberali se gândesc să deschidă acțiuni în instanță, să depună plângeri la CNA, dar și să-l oblige să-și ceară scuze public pentru cuvintele jignitoare și promovate la un post local de televiziune.

DECLARAȚIE TV LOCAL

În data de 7 septembrie, Gheorghe Crețan, de la PNL Râmnicu Vâlcea, a organizat o acțiune de strângere semnături în Zona „Arenele Traian”, iar acest lucru l-a deranjat pe edilul municipiului, considerând că nu era nici locul și nici momentul potrivit pentru o astfel de acțiune.

Întrebat de moderatorul emisiunii câte bilete a vândut Primăria pentru concertul lui Goran Bregovic, primarul Mircia Gutău profită de ocazie și menționează că „mult mai mult decât valoarea pe care au încercat ei în mod jegos, așa să vie în fața unui astfel de eveniment, chiar…să vii tu cu baloane și să stai ca milogul în față.. au intrat liberali autentici înăuntru și mi-au spus: „Mircia îmi este jenă că sunt liberal”, liberali autentici…„mi-e jenă de ceea ce a făcut, de cel care a avut ideea asta”, să împartă baloane și să ia semnături la o inaugurare unde nu s-a aplicat nici un gram de politică. Să vii tu să-i agasezi pe oameni…

„Acesta este limbajul Primarului Municipiului Râmnicu Vâlcea. Un om disperat care știe că nu va mai fi votat de către alegători. Un primar care nu a făcut nimic pentru oraș în afară de borduri, pavele și mutat panseluțe din nordul orașului în sudul orașului. Un primar care conduce în stil feudal un oraș european”, a scris pe contul personal de facebook, Gheorghe Crețan.

FILMUL MONENTULUI

Don Mircia nu vrea să fie deranjat de Opoziție în campania electorală agresivă, susținută din banii vâlcenilor. :PDon Mircia Gutău și-a trimis aseară “localii” pentru a-i izgoni pe reprezentanții PNL și USR-PLUS aflați pe domeniul public, înainte de începerea spectacolului, în campania de strângere de semnături pentru candidații la prezidențiale Klaus Iohannis, respectiv Dan Barna.După un spectacol… așa și așa, în cadrul căruia s-a mai și făcut de râs cu un discurs (neanunțat în programul oficial) autolaudativ (cum altfel?), plin de bâlbâieli și dezacorduri, probabil că va încerca, în curând, să se victimizeze cumva politic tot el că-l șicanează Opoziția. Reprezentanții acesteia au respectat însă și legile (se aflau la 200 de m de locul evenimentului și nu au încercat să se apropie de incinta în care se desfășura acesta) și bunul simț (nu au insistat să se “țigănească” cu angajații plătiți… din bani publici).Trebuie subliniat și altceva, în opinia mea, mai apăsat. Organizate astfel, cu prezență masivă “în față” a apropiaților lui și evidențiere din toate unghiurile posibile (pariu că inclusiv pe înregistrăile TVR Craiova se va vedea așa?) a “meșterului cârmaci”, astfel de “evenimente” nu sunt altceva decât componente ale unei elaborate campanii electorale demarate deja de actualul edil-șef și care va dura până în decembrie anul viitor. Problema e că 90% e acoperită din… bani publici. Ceea ce este și ilegal, și imoral.A! Ieri, a mai fost acoperită și de aproximativ 3.000 de vâlceni, cu câte 50 de lei fiecare. Vâlcenii nu sunt proprietatea lui Mircia Gutău. Nici măcar cei 91.48% bugetari aduși (o parte importantă) cu arcanul la acest spectacol. Toți au dreptul la o informare corectă, cum toți competitorii politici au dreptul la un tratament egal.Iar banii publici nu sunt ai tăi, Mircia Gutău, oricât de greu ți-ar fi să pricepi asta!

Publicată de Adrian Pană pe Duminică, 8 septembrie 2019

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.