191 total views

Reprezentanții instituțiilor locale prezenți la ședința organizată de prefectul Marin, miercuri 17 ianuarie, începând cu orele 14.00, cu privire la situația care trenează la depozitul de la Măldărești, și-au spus punctul de vedere. Același lucru l-a făcut și Nicolaescu Florian, administratorul depozitului care a avut, după fiecare intervenție a acestora, propriul răspuns. Din păcate, răspunsurile acestuia au fost tot timpul în contradictoriu indiferent de ce ar fi spus cineva, a făcut acuzații nejustificate și a oferit explicații incoerente.

Cine are timp și nervi de oțel poate viziona înregistrarea ședinței pentru a-și forma propria opinie despre interminabilul scandal creat de activitatea ilegală pe care o desfășoară Nicolaescu – Sacomet.

Pentru tot disconfortul creat și pentru gestionarea situației, Nicolaescu nu își asumă nicio vină întrucât totul a fost premeditat, dar vor spune organele de anchetă și așteaptă, în acest sens, niște răspunsuri, pentru că se fac cercetări și cineva trebuie să răspundă, a menționat acesta în cadrul ședinței.

Dar… clar nu Nicolaescu e de vină!

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.