234 total views

Astăzi, începând cu orele 11.00, în Piaţa Revoluţiei, a avut loc un miting al Partidului Democrat Liberal împotriva Guvernului USL. Pe scena instalată în Piaţa George Enescu au urcat pentru a ţine mici discursuri fiecare, nume sonore ale PDL precum Vasile Blaga, Cătălin Predoiu, Gheorghe Flutur, Monica Macovei, Marian Jean Marinescu, Anca Boagiu, Roberta Anastase si mulţi alți lideri de marcă ai partidului.

Organizaţia PDL Vâlcea a fost prezentă la miting cu un număr de 300 de membri ai partidului portocaliu, printre ei aflându-se, cum era de aşteptat primari , consilieri judeţeni şi locali, membri, dar şi preşedinţi de filiale ale partidului alături fiindu-le, aproape toată conducerea PDL a judeţului.

Pancartele manifestanţilor purtau cuvinte grele pe ele, cum ar fi : ‘’USL= zero locuri de muncă pentru tineri’’ ;  ‘’Ruşine USL ! Daţi cu o mână şi luaţi cu zece’’ ; ‘’PSD şi PNL au ucis 111.000 de firme în 10 luni’’; ‘’Oamenii MOR, Ponta joacă mingea !’’ ; ‘’Minciuna, Hoţia, Calităţi în USL’’,  şi foarte multe alte lozinci…

 ”Să fim alături pentru România. Suntem aici pentru că noi vrem lege, nu fărădelege. Suntem aici pentru ca noi să spunem stop ticăloșiei USL. De doi ani de cînd au puterea, USL împinge România în sărăcie, USL se răstește prin penali și mafioți la justiție. USL împinge românia afară din Europa”, a declarat Cătălin Predoiu în fața mulțimii.

 

 

”Pe ce au pus mâna, PSD și PNL au stricat. Penalii lor fac legea în Parlamentul României pentru penalii lor. Puterea chefuia când oamenii mureau în Apuseni”, a spus și europarlamentarul Theodor Stolojan.

 

 

 

”Oamenii ăștia nu se pricep la nimic. Oamenii ăștia nu știu guverna decât în minciună și hoție televizată. A nins în ianuarie, mare minune. Sute de sate rămase izolate, unde era Ponta? la televizor. Mai țineti minte marțea neagră, unde era Ponta? La televizor, în Africa de Sud. Singurul partid care s-a opus este PDL. Noi nu ne-am pus pavăză în fața justiției, chiar dacă ne-a durut. Cât sunt preşedinte al acestui partid, niciodată nu o să închei un pact de coabitare cu Ponta sau Antonescu . Nu vom guverna alături de Ponta sau Antonescu”, a promis președintele PDL, Vasile Blaga.

Aproximativ 300 de jandarmi au asigurat ordinea publică la miting. Acesta s-a desfăşurat pe traseul Piaţa George Enescu – Piaţa Victoriei, în intervalul orar 10:00 – 14:15.

Mitingul a fost urmat de un marş pe traseul Piaţa George Enescu – str. C.A.Rosetti – B-dul Magheru – Piaţa Romană – B-dul Lascăr Catargiu – Piaţa Victoriei.

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.