364 total views

Apele Române, spune tupeistul de Moisescu, sunt conduse de parlamentarul argeșean, pesedistul trezorier Mircea Drăghici, care trece peste toată organizația locală pentru a-și pune toți acoliții pe funcții cheie, în această instituție și nu numai. Membrii organizației au devenit, spunea un localnic, cârpe de șters pe jos pentru marele deputat frezat. În PSD Vâlcea este mai rău, numirile le face primarul ecologist Mircia Gutău, care nu este membru al acestei formațiuni politice, dar care o conduce de facto. Vâlcea știe!

Înainte de a face o mică deschidere vis-a-vis de conferința de la PNL Argeș, din 10 mai 2018, susținută de Adrian Moisescu și care a avut ca temă golaniada concursurilor ANAR pentru ocuparea posturilor manageriale din ABA-uri, menționăm că publicația națională CURENTUL este la fel de implicată în „promovarea de calitatea”  a concursurilor și urmărește, la fel ca și noi, cu o atenție sporită  și concursul de la ABA Olt.

Președintele comisiei de Ape la nivel național în cadrul PNL, Adrian Moisescu, spune că „orice personaj cu orice profesie poate să fie director la un ABA. Prin delegație, poate ocupa postul de director până la organizarea unui concurs pe care ori îl pică cei înscriși ori îl ia cine trebuie. Cât de imoral să fie un om care este economist sau metalurgist să-mi fie mie director, iar ăla care ar trebui să fie director ar trebui să știe cărțile astea, așa crede Sandu Victor care nu știm ce meserie are pentru că CV-ul nu există nicăieri. Bibliografia și tematică este atât de voluminoasă, ca să se teamă și să  nu participe.

Referitor la situația de la ABA Olt, Moisescu a declarat că nu se va înscrie la concurs pentru sucursala locală pentru că este sătul să stea în mizeriile lui Sandu Victor care nici măcar nu știe ce profesie are acest director general, pentru că nu are CV-ul nicăieri.

„În mod normal, dacă, conducerea PSD nu dorește ca Prală să plece de acolo, o să facă tot posibilul ca orice candidat care participă să pice. Nu aș fi vrut să vă spun lucru acesta ca să nu –i fac pe colegii de la Olt să nu se ducă la examen, dar dacă se doreste ca Prală să râmână ei or să spună exact ce v-am spus: domne, noi am scos postul la concurs și nu l-a luat nimeni, deși Prală nu o să se înscrie pentru că nu poate și va râmâne până la ocuparea postului prin concurs. Asta este golănia!”

La finalul conferinței, Moisescu Adrian, candidatul la postul de director al ABA Argeș-Vedea, a revenit la decizia de a nu participa la concursul organizat de ANAR pentru ABA Olt, tot pentru funcția de director, menționând că în perioada asta are o altă problemă și nu poate să dea un răspuns acum, dar se mai gândește.

Mai multe detalii despre conferința de presă susținută de Moisescu, care scoate în evidență golănia concursurilor din ANAR, în filmele atașate mai jos

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.