236 total views

…ȘI REABILITAREA SE JUDECĂ, iar  Gutău Mircia a fost obligat prin introducerea cererii de reabilitare să îndeplinească anumite criterii, cum ar fi: să depună o caracterizare din partea unității la care lucrează, în cazul de față de la Primăria Râmnicu Vâlcea, din care să rezulte că a avut un comportament adecvat, iar pentru dovedirea comportamentului în societate, a fost obligat să menționeze ce martor va fi audiat.

 

În 18 septembrie, la o oră de maximă audiență, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea și-a pierdut controlul și a uitat în ce calitate este prezent la emisiune. A reprodus înjurături, a lansat insulte și calomnii și a jignit așa cum nu credeam posibil că un primar al Râmnicului se poate coborî la un nivel atât de jos.

Publicăm filmarea, o parte foarte interesantă, care ne arată ce crede despre el și despre autoritatea pe care o are în Râmnic, este afirmația făcută cu referire la anumite persoane care îl contestă și îl critică pe facebook: “… aceste lepre nu au ce căuta în Râmnic“.

Amenințarea aceasta, pentru că această afirmație venită din partea primarului, cea mai mare autoritate din oraș, capul Poliției Locale și cel care cu puțin timp în urmă era surprins la masă cu toți șefii Poliției Râmnicu Vâlcea precum și cu adjunctul prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Râmnicu Vâlcea, este o amenințare în toată regula la adresa unor persoane fizice catalogate de primar drept “lepre”.

Aflăm în acest mod că primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, domnul Mircia Gutău, mai nou stabilește cine are dreptul să locuiască în Râmnicu Vâlcea și cine nu. În virtutea acestei noi reguli de conviețuire în municipiul Râmnicu Vâlcea, solicităm lămuriri suplimentare de la primarul Mircia Gutău, informații pe care toți cetățenii orașului le doresc:

1. Cum, când și cine pune verdictul unei persoane că este “lepră”?

2. Care sunt faptele pentru care ești desemnat lepră?

3. Cum se materializează această încadrare? Se dă un Certificat de lepră? Se va menționa în cartea de identitate? Există deja o procedură la serviciul de evidența populației în acest sens?

4. Din momentul în care ai fost declarat public lepră, ce urmează să se întâmple? Vine Poliția Locală acasă la tine și îți înmânează ordinul de expulzare din oraș? Îți dă 15 minute să-ți faci bagajul și te conduce până la limita orașului?

Una peste alta, încă nici nu a început campania electorală și domnul primar “a luat-o deja pe ulei”. Se anunță dezbateri „interesante” în oraș.

DEX

LÉPRĂ ~e f. 1) Boală contagioasă cronică, care se manifestă prin apariția pe piele a unor răni ce duc la descompunerea treptată a țesutului muscular. 2) fig. Viciu care macină chipul moral al omului. 3) fig. peior. Om fără scrupule; persoană cu o purtare urâtă. [Sil. le-pră] /<ngr. lépra

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.