239 total views

Astăzi, după meciul de handbal SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Slatina, primarul Gutău Mircia s-a dezlănțuit de fericire că fetele noastre au bătut echipa adversă, obținând 9 goluri avantaj, și a considerat că trebuie să se remarce în fața camerelor de luat vederi prin jigniri, așa cum îi este obiceiul.

 

Virgil Pîrvulescu, contactat telefonic pentru un punct de vedere, căci pe dumnealui l-a jignit Mircia Gutău, el fiind singurul care și-a asumat public că va candida la alegerile locale din iunie 2020, la funcția de PRIMAR al municipiului Râmnicu Vâlcea, ne-a spus doar atât:

„Nu am ce să-i transmit. Nu mă interesează jignirile lui, pentru că întotdeauna cel inteligent își vede de treabă, iar la final, după alegeri, o să se gândească la toate jignirile aduse! Eu mă ghidez după principiul „satisfacția cea mai mare este când dușmanul tău, îți va recunoaște în față, că tu ești bun, iar el e rău”.

Cu siguranță edilul este foarte deranjat de faptul că, deși personal am transmis adrese în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, pentru justificarea cheltuirii celor 11 milioane de lei la SCM Râmnic Vâlcea, crede că Virgil Pîrvulescu este cel care îl controlează. Gutău nu concepe că din proprie inițiativă am făcut acest demers pe care îl promiteam încă din vara lui 2019. L-am făcut acum, în ianuarie 2020, pentru a avea justificarea banilor pe întreg anul și nu doar o parte.

Pot să spun doar atât: voi prezenta detalii șoc cu privire la cele 11 milioane de lei cheltuite de SCM Râmnicu Vâlcea. Aceasta nu este singura adresă transmisă. Urmează să intru în posesia multor alte documente solicitate care au stat la baza lucrărilor haotice din municipiu. Adrese făcute din proprie inițiativă. Primarul Gutău știe acest lucru, chiar dacă nu recunoaște, preferând să-l atace pe Virgil Pîrvulescu.

Pe parcursul mandatului său, publicația Timpul de Vâlcea a transmis, către Primăria Râmnicu Vâlcea, zeci de adrese în baza Legii 544/2001, acestea din urmă fiind într -adevăr ultimele din ultimul său mandat pe care l-a mai apucat la Primăria Râmnicu Vâlcea.

Concluzia?

Chiar dacă am declarat public că-l susțin pe Virgil Pîrvulescu, în acest demers, și ca cetățean al acestui oraș și ca publicație locală, asta nu înseamnă, domnule Gutău, că tot ce fac jurnalistic îmi impune Pîrvulescu. Și eu și Virgil Pîrvulescu suntem două persoane care decid singure ce este mai bine pentru fiecare și care nu vom forma niciodată un grup de lucru organizat. Gutău Mircia: numai oamenii slabi gândesc așa, iar prin acest comportament ne demonstrați ce mic deveniți de la zi… la zi…

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.