1,041 total views

Edilul de la Stoenești, Gheorghe Dumbravă, atunci când are ceva de spus, spune! Să te ferească Sfântul să îl superi că nu ține cont, iar ce l-a nemulțumit în trecut o spune fără nici cea mai mică reținere acolo unde se asigură că toată lumea aude.

Așa se face că de ziua comunei ”Pe fir de Borangic”, Constantin Rădulescu – președintele CJV și Cristian Buican – președinte PNL Vâlcea nu au fost prezenți la eveniment, fapt ce l-a scos din sărite pe edilul stoeneștenilor care a spus cât a putut de tare de ce a devenit liberal și să nu mai audă de numele Cristian Buican. Despre Constantin Rădulescu a fost mai dezamăgit decât de președintele lui de partid pentru că acesta reprezintă județul, iar din Stoenești s-a contribuit masiv ca el să ajungă în fruntea județului, 60%.

Pe scena de spectacol au avut loc câteva discursuri ale edililor de comune sau orașe care au dorit să-i fie aproape la ceas de sărbătoare. Un discurs pe care îl vom reda în rândurile ce urmează a făcut ca Dumbravă să-și spună păsul.

Edilul a întrebat dacă de la Consiliul Județean este cineva și a avut surpriza să constate cu o mare amărăciune, așa cum de altfel s-a și exprimat, că nu este nimeni, nici măcar consilierul pe care președintele Rădulescu promisese că-l trimite.

”Dacă de la Consiliul Județean este cineva…îi mulțumesc domnului președinte. L- am sunat personal, s-a scuzat prin faptul că este plecat din localitate, dar că o să trimită pe cineva, un consilier de-al lui. Constat cu amărăciune că nici el (consilierul) nu este prezent, deci ce să mai spun, fără cuvinte! Poate prin intermediul presei va auzi că și comuna Stoenești a contribuit masiv ca dânsul să ajungă președintele CJV. Deci, chiar vă rog presa să notați și nu pentru mine… și mă pedepsește pe mine ca primarul Dumbravă….nu știu cine-i ăsta… poate că nu vrea să audă, dar sunt foarte mulți oameni care au ales să voteze PSD și uitați cum îi ignoră”.

Primarul din comuna Bunești, Radi Viorel (PSD) l-a felicitat pe primarul Dumbravă pentru investițiile făcute în localitate cu ajutorul doar al lui, al viceprimarului, al cetățenilor care i-au dat votul, care l-au sprijinit și pe fonduri europene, iar de la Consiliul Județean nici un ajutor.

”Totul e pe fonduri europene, munca lor, a conducerii primăriei, iar cine vine pe aici se urcă pe scenă și se laudă că l-a sprijinit nu este adevărat. E numai munca lui. Eu știu foarte bine, așa mi se întâmplă și mie, așa e peste tot”.

Edilul a avut și un sfat pentru vecinii lui solicitându-le să îl sprijine în continuare pe primar și spunându-le să nu îl reclame cum i se întâmplă lui la Bunești și orice face cineva de la PNL îl reclamă. Le-a spus acestora că edilul lor nu a fost ajutat de la CJ cu absolut nimic, apoi revine și spune că a fost ajutat pe vremea domnului Câlea, că o să-l ajute Costi Rădulescu. Pesedistul de Bunești s-a cam contrazis, dar de, bine că a zis!

”Nu faceți așa ceva că puneți frână derulării obiectivelor de investiții din comuna dumneavoastră. Vreau să vă spun, chiar dacă domnul Dumbravă spune că nu e nici un reprezentant al PSD aici, PSD l-a ajutat și îl va mai ajuta. A fost ajutat și când a fost domnul Cîlea, dar apoi nu a a mai avut cine, dar o să fie ajutat de Domnul Rădulescu, președintele CJ. O să fie ajutat de prefectul județului. Va avea tot sprijinul și promit că voi merge la conducerea județului și voi discuta cu reprezentanții PSD ca primarul dumneavoastră să fie ajutat. Îl voi susține până la capăt chiar dacă este de altă coloratură politică. Noi am venit aici (n.r. ceilalți primari) să îl susținem pe domnul primar, nu să facem campanie politică de PSD sau PNL”.

În stilul caracteristic pesediștilor, primarul de la Bunești și-a încheiat discursul spunând cât a putut de tare – ”să nu uitați că PSD a mărit salariile și pensiile”. În replică, primarul Dumbravă i-a spus acestuia – ” …nu uităm, dar când spun PSD nu spun numai Costi Rădulescu. Dacă îl chemam pe Dragnea și îi spuneam căci comuna mea a avut 60 % PSD, cred că venea aici, dar Cosntantin Rădulescu, nu! Da, stați puțin! Pe aceeași lungime de undă e și președintele meu de la PNL. Și-au văzut sacii în căruță atât Constantin Rădulescu cât și Buican, că nici pe el nu îl văd pe scenă. Deci, pentru presă! E președintele meu! Și el și-a văzut la fel sacii în căruță….Eu am devenit liberal pentru asfaltul de la hotar, pentru 1,4 km. Mi-a spus domnul Păsat aici de față, dacă tot suntem la momentul adevărului…mă,vrei să ai asfalt acolo? Da! Trebuie să fii liberal. Așa am ajuns liberal. Pentru locuitorii satului Cacova și pentru porțiunea de drum ce leagă Dobriceni de Bărbătești. Eu sunt un om sincer și spun lucrurilor pe nume. Asta nu înseamnă că voi muri la PNL. Cum nu văd președintele aici nici să nu mai aud de numele lui.

Ăsta sunt eu, ăsta e Fredi, asta e comuna Stoenesti, pe asta o reprezint!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.