200 total views

Turris Oltul Tr. Măgurele, echipă patronată de Ștefan Dragnea, fiul liderului PSD – Liviu Dragnea, a luat bătaie de la Flacăra Horezu, scorul derbiului fiind 1-0.

Așadar, deși a fost un meci greu în fața unei echipe cu jucători de calitate, Flacăra Horezu a adus astăzi o victorie importantă impunându-se cu 1-0 și urcă astfel pe primul loc în clasamentul seriei unde va sta sigur o săptămână, singura echipă ce ar fi putut să o depășească – Unirea Bascov – a fost învinsă acasă de trupa lui Adrian Mititelu.
„Nu mă gândeam că o să ajunge așa repede pe primul loc, evoluția nostră este în continuă creștere, dar știam că avem de-a face cu echipe foarte puternice care au fotbaliști cu experiență în echipe și care își doresc să ajungă în Liga a II-a. Noi nu ne dorim acest lucru deocamdată, vrem să construim și peste doi ani de zile să facem pretenții la locul I”, a declarat Nicolae Sărdărescu, primarul orașului Horezu, care face eforturi uriașe pentru a susține financiar singura echipă de fotbal a județului.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.