84 total views

Edilul s-a întâlnit, vineri 18 decembrie, cu toţi consilierii locali pentru a închide încă un an de activitate, un an în care şi de această dată s-a bucurat de tot sprijinul acestora în şedinţele unde s-au reunit pentru a aproba proiecte de hotărâri, pentru binele comunităţii.

După cum am mai scris şi în alte ediţii, edilul Stoeneştiului se bucură de tot sprijinul Consiliului Local, al cărui grup de consilieri este format din oameni capabili să înţeleagă o ordine de zi a unei şedinţe şi să voteze proiectele care vor transforma comuna Stoeneşti într-una care să se poată bucura de condiţii de trai omeneşti. La finalul discuţiilor primarul Dumbravă a oferit tuturor consilierilor câte un cadou din partea Primăriei şi le-a urat tuturor sărbători fericite alături de cei dragi şi multă încredere că proiectele propuse de el sunt din cele mai bune, dorind doar binele comunităţii din care şi el face parte.

Stoenesti 2015

Serbare cu premiere

După întâlnirea cu executivul primăriei, Gheorghe Dumbravă a deschis serbarea de iarnă unde a ţinut să le mulţumească public tuturor pentru sprijinul acordat. Alături i-au fost prefectul judeţului, Dumitru Nicu Cornoiu şi consilierul judeţean, Simion Aurel.
În faţa primăriei a fost amplasată o scenă unde toţi elevii comunei Stoeneşti, dar şi cei mici au cântat şi au spus poezii. Un număr de 500 de pachete care conţineau dulciuri, portocale şi câte o sticlă de suc, au fost împărţite tuturor copiilor din partea Moşului – “Fredi”. Acelaşi Moş, nu i-a uitat nici pe cei tineri care au împlinit vârsta de 18 ani şi nici cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, fiind răsplătiţi cu câte 300 de lei, plus câte un pachet. Adulţii care au luat parte la serbarea de final de an au fost şi ei răsplătiţi de Moşul Fredi cu câte o cană de ceai cald sau ţuică fiartă. Elevii i-au făcut o urare specială Moşului Fredi, urându-i să aibă parte de tot ce este mai bun şi să o ţină tot aşa că primar ca el Stoeneştiul nu a mai avut, dar cu siguranţă mandate multe îl vor aştepta.

Stoenesti 2015 1

Premierea tinerilor, dar şi a cuplurilor, a devenit un obicei pe care primarul promite că “dacă şi la anul vom fi împreună premierea aceasta o să o facem mereu”.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.