Loading

Astăzi la Radio Europa FM – Cătălin Ștriblea – realizatorul emisiunii „România în direct” a interacționat cu cetățenii din diferite județe, subiectul fiind „spune-le candidaților tăi ce ai schimba prima dată!”. Când unul dintre cetățeni a intrat în direct și s-a prezentat ca fiind din Vâlcea, Ștriblea a vut o reacție gen…Vâlcea… cunoaștem, „la voi, la Primărie, au fost multe aventuri de-a lungul timpului”. Cu alte cuvinte…ne știe toată țara!

Ce cred eu despre orașul în care trăiesc, trebuie să vă povestesc…

Cetățeanul din Râmnicu Vâlcea a intrat în direct la Europa FM și a vorbit cu o sinceritate debordantă despre administrația actuală, dezamăgit că avem cel mai frumos oraș din România, dar, totuși, cu ce folos? El susține că este inadmisibil ca actuala guvernare locală să nu plătească bursele la elevii olimpici, dar să dea mii de euro la echipa de handbal. Se vede că cetățeanul nu are nici o legătură cu politica, punctând tot ceea ce ne doare pe majoritatea – lipsa locurilor de muncă, adăugând câteva remarci despre caracatița din Primărie și locurile de parcare.

„Municipiul Râmnicu Vâlcea este cel mai frumos oraș din România. Ne încălzește cu ceva că orașul este cel mai frumos? În primul rând, locuri de muncă. Nici nu vă imaginați unde suntem, la nivel de municipiu, cu locurile de muncă, este inadmisibil ca actuala guvernare locală să nu plătească la olimpicii și elevii cei mai buni din școlile din municipiu, să nu le dea bursele, care sunt niște sume modeste, 300-400 lei/lună și să dea contracte de mii de euro la echipa de handbal, la fiecare jucătoare. Nu zic să nu finanțăm sportul, dar avem alte priorități, mai importante”.

Ascultați până la capăt, merită!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.