231 total views

….din PNL, înainte de a fi ales

descarcă și ascultă aici discursul lui  Bogdan Popescu

„Dacă mă veți păstra pe buletinul de vot, ca președinte al organizației municipale, le spun acestora, prin sateliții prezenți astăzi aici, că nu vor ajunge nicăieri cu mine președinte. Nu vor avea nici un fel de câștig financiar, politic sau administrativ, dacă eu voi conduce organizația municipală a PNL, pentru că mai presus de cei la care am făcut referire și care veniți din alte partide, peste noapte s-au trezit în poziții de conducere, fără să treacă așa cum eu, Victor Popescu, Victor Stănculescu, Cristi Ghermac și alți colegi, am trecut prin toate stadiile prin care trebuie să treacă un membru al PNL și în aceste poziții de jos am trăit nemulțumirile și umilințele pe care le-au trăit mulți din această sală, acest lucru nu-l voi accepta. Dacă acceptați o astfel de atitudine pentru un mandat poate de 4 ani al meu ca președinte, fiți siguri că voi face absolut tot ce-mi stă în putere ca aceste personaje să nu mai decidă niciodată în interiorul organizației municipale a PNL”.

PNL Municipal de mai multe luni activa sub interimatul cunoscutului liberal Bogdan Popescu și pentru că în scurt timp se va intra în febra alegerilor europarlamentare, Biroul Politic Județean PNL (BPJ) a convocat Biroul Permanent Municipal PNL (BPM), pentru stabilirea și organizarea de alegeri pentru funcția de președinte la municipiu. Astfel, sâmbătă 24 noiembrie, la sala mare din incinta Teatrului Anton Pann, au avut loc alegerile. Liberalii municipali au avut o singură opțiune – Bogdan Popescu – deoarece nici un alt liberal nu și-a mai exprimat intenția de participare și deși motivul real nu îl cunoaștem, credem că ori liberalii municipali au încredere mare în Popescu ori altcineva nu a avut curaj să intre în „mizeria” municipală, nedorind să investească acum într-un aspirator de mare putere chiar dacă este „blec fraidei”.

În PNL municipal este nevoie de o curățenie generală și acum că tot vin Sărbătorile de Iarnă poate noul președinte nu va fi zgârcit și va investi în organizația municipală, achiziționând un aspirator de mare putere și astfel va aspira toate cotloanele existente prin sediu. Noul președinte va trebui să dea dovadă de un bun profesionist, un om drept și onest care să construiască echipe și alianțe favorabile pentru a tracta partidul și a-l aduce, de ce nu, la putere sau măcar aproape de putere, fiind veriga fără de care, în 2020, puterea nu poate lua toate deciziile (n.r. local vorbind).

Buican s-a dezis pe față de organizația municipală

Liderul PNL Vâlcea – Cristian Buican – și-a arătat tot „respectul” pe care îl poartă organizaței municipale, atunci când a decis să întoarcă spatele tuturor celor prezenți și să plece la Horezu, în loc să participe la alegerile municipale și implicit să nu-l voteze pe Bogdan Popescu ca și președinte al PNL Râmnicu Vâlcea. Concret, în opinia noastră, Buican nu l-a legitimat și nu-l va susține pe Bogdan Popescu, cât timp va fi la conducerea organizației. Peste 200 de liberali, participanți la eveniment, au simțit pe pielea lor cât de „iubiți” sunt de marele președinte județean cu aere de deputat. Buican a uitat că organizația municipală este cea mai importantă din filiala județeană. PNL Vâlcea consumă același medicament de 10 ani de zile – Buican – iar până se va trezi cineva să spună că s-a plictisit să-l consume, s-ar putea să fie prea târziu. Poate o perioadă a fost corect adminsitrat, dar de o altă bună perioadă el nu mai dă rezultate și se pare că ori nimeni nu are curaj să recunoască faptul că acesta nu-și mai face efectul ori au devenit pasivi și-l consumă „adormiți”. O boală pe care o ai și nu ai tratat-o din pripă, când în sfârșit iei decizia să o tratezi, îți mai trebuie alți ani să-ți revii, dacă-ți mai revii…

Concluzia?

Buican, deși nu a rămas alături pe durata întregului eveniment, fiind prezent doar la deschidere, a profitat de prezența echipei municipale pentru a-și promova doi deputați și un candidat la europarlamentare. Cât despre cei doi deputați, deși eveneminetul era strict pentru alegerile municipale, aceștia au avut discursuri jenante care nu-și aveau rostul și pe care nu le vom evidenția și nici un mesaj de susținere pentru candidat sau pentru organizație. E clar că deputații sunt în campanie. Buican fost prezent doar pentru a-și promova colegii deputați pe „spatele” organizației municipale, fără a avea nci el un discurs pentru candidatul la președinția PNL Râmnicu Vâlcea sau pentru întreaga organizație.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.