221 total views

….deși baza sportivă, emblemă a Râmnicului, a fost inaugurată pe data de 7 septembrie cu un spectacol susținut de Elena Gheorghe și Goran Bregovic, spectacol la care au participat aproximativ 3000 de cetățeni, mare parte din ei plătind un bilet de 50 lei.

„“Arenele Traian” au reînviat acum, după zeci de ani de tăcere și te invită să redescoperi un centru dedicat spectacolelor și evenimentelor culturale de cea mai bună calitate. Vino și tu pe 7 septembrie să te bucuri de renașterea unuia din simbolurile orașului tău! Vino la inaugurarea noului complex “Arenele Traian” și fă parte din istoria recentă a comunității locale!”, se menționa pe site-ul oficial al municipalității, înainte de inaugurare.

 

Mai mulți cetățeni au întrebat de ce „Arenele Traian”, deși inaugurate, au lacătul pe ele și pot fi vizitate. Un răspuns la această întrebare este obligat să-l dea primarul Mircia Gutău care, în opinia noastră și a multora, s-a găbit cu inaugurarea și mulți nu au înțeles… de ce? Atât timp cât lucrările sunt în toi, vorba aia, când totul este un șantier în lucru (vezi video atașat) pentru că mai este mult de lucru, tu primar, „ai alergat” să inaugurezi doar un …stadion. De ce? Și probabil, la finalul lucrărilor, vom avea parte de o altă inaugurare „pompoasă”…

Tot Mircia Gutău este obligat să răspundă la întrebări precum:

– recepția lucrărilor pentru spațiul inaugurat s-a făcut?

– autorizație de funcționare pentru spațiul inaugurat, există?

Cu siguranță edilul va ignora și acest articol. Dumnealui nu poate să răspundă la întrebările adresate public, prin intermediul articolelor, pentru că nu citește ziarele!

Până la urmă, s-a plătit prețul unui bilet la un concert care a fost susținut într-o viitoare bază sportivă funcțională și nimic mai mult, iar sponsorizările obținute au fost pentru susținerea facturii de plată a cântăreților. Să mai spunem că firma care a câștigat licitația și s-a apucat de lucrări „a dezertat” pentru că nu a putut face față presiunilor, iar acum la continuarea lucrărilor contribuie altcineva? Nu credem că are rost! Toți cunoaștem că lucrările în Râmnic se termină înainte de termen că așa vrea primarul, pentru că nu contează calitatea, ci cantitatea…

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.