34 total views

După scurta şedinţă a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea de luni, 19 septembrie, viceprimarul Eusebiu Veţeleanu s-a gândit că este bine să mă ia de-o parte şi să-mi facă un reproş.

screenshot_2016-09-19-15-22-09-1

După spusele dumnealui, articolele incomode sunt aricole incorecte şi ne recomandă să punem mâna să fim ziarişti, eventual chiar să visăm ce vor aproba consilierii la anumite puncte de pe ordinea de zi a unei şedinţe, oricare ar fi ea. Mai concret, referitor la articolele marca Romprest, acesta mi-a atras atenţia că fortez prea mult, spunându-mi: “Vedeţi că scrieţi nişte articole care sunt forţate şi nu e bine, că noi consilierii PER nu vom vota mărirea tarifelor… suntem obligaţi să punem pe ordinea de zi, dar nu vom vota… Deci nu mai forţaţi, că eu sunt prieten cu Florescu şi îmi doresc foarte mult ca Urban să revină… Fiţi ziarişti şi scrieţi cum trebuie!” Cam acestea au fost, în mare, cuvintele viceprimarului Veţeleanu.
Cu alte cuvinte, trebuie să visăm ce vor vota şi ce nu consilierii PER.
Când proiectul de hotărâre ce vizează mărirea tarifelor pentru salubritatea oraşului va fi pus pe ordinea de zi a unei şedinţe, iar consilierii vor vota împotrivă, abia atunci vom crede că edilul se gândeşte la cetăţeanul de rând şi nu face jocul celor de la Romprest.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.