308 total views

Printr-un comunicat de un cinism rar întâlnit și afișând un zâmbet chinuit, marca Iliescu, Gutău încearcă să-și mascheze FRICA și NESIGURANȚA

Din parșivul comunicat redăm:

“Luni dimineaţa, conform promisiunii de la finele săptămânii trecute, primarul Mircia Gutău s-a întâlnit cu locatarii blocurilor de garsoniere … reprezentanţii celor 300 de locatari din zonă au cerut sfatul şi sprijinul Primăriei municipiului pentru rezolvarea situaţiei în care se află”

Vecine, oamenii au venit vineri dimineața la primărie, peste voi! Despre ce sfat vorbești? Oamenii au venit pentru soluții!

“Primarul Mircia Gutău … a făcut un scurt istoric al factorilor care au dus la această situaţie delicată, amintind de refuzul nemotivat al conducerii din 2012 a Municipalităţii la solicitarea Socom de construire a unui imobil pe terenul în cauză… primarul s-a angajat că va analiza toate soluţiile disponibile pentru redarea acestui teren pentru utilizarea de către locuitorii din zonă, având în vedere, la rugămintea celor prezenţi la întâlnire, inclusiv posibilitatea unui schimb de terenuri”

Vecine, dacă în 2012 se elibera autorizație de construcție, cum te mai angajai matale acum să redai terenul pentru utilizarea locuitorilor din zonă ? Cum mai vorbeai acum despre un schimb de terenuri? Și dacă se construia, oamenii cum mai ajungeau la casele lor ?

“Edilul-şef s-a arătat deranjat de faptul că problemele locatarilor din zonă sunt speculate de către factori politici pe diverse canale din presă şi din mediul on-line, afirmând că nu doreşte transformarea necazului oamenilor de acolo în subiect de politică”

Vecine, oamenii ăia au probleme pentru că ție nu-ți pasă de ei. Soluții sunt, bani sunt. Pe tine te doare-n cot de 300 de suflete.

“Primarul municipiului, tranşant la întâlnirea cu locatarii blocurilor de garsoniere din bd. Nicolae Bălcescu: ”Nu transformaţi necazul omului în politică!”

NECAZUL oamenilor de acolo este că TU ești primar. Altul în locul tău rezolva deja problema până acum.

“Ca soluţie imediată, primarul Gutău i-a îndemnat pe locatarii celor trei blocuri să solicite în instanţă servitute de trecere, asigurându-i de sprijinul administraţiei locale în acest demers. În ceea ce priveşte punctul de colectare a deşeurilor, amplasarea acestuia se va decide în urma unei analize în teren a tuturor factorilor implicaţi – locatari, Primărie, Romprest. Pe termen lung, primarul s-a angajat că va analiza toate soluţiile disponibile pentru redarea acestui teren pentru utilizarea de către locuitorii din zonă, având în vedere, la rugămintea celor prezenţi la întâlnire, inclusiv posibilitatea unui schimb de terenuri”

Astea sunt soluțiile unicului primar ? ATÂTA POȚI ? Trimiți oamenii să dea în judecată proprietarul? De ce nu le faci … un loc de joacă ? E clar că ei nu reprezintă o prioritate pentru tine ! Din nefericire pentru cele 300 de suflete de acolo, și nu numai.

Balurile, Albumul 10X10, handbalul, Sala de sport, Arenele Traian, Dealul Capela, panseluțele, biluțele, bordurile, locurile de joacă, cumpărarea unui nou sediu pentru primărie, aducerea utilităților pe Dealul Capela astfel încât să se umple zona de vile …

Acestea sunt prioritățile primarului-vecin (încă) Gutău.

De ce Vecine?

Pentru că se vorbește în oras că, din cauza proprietăților pe care le deține, e VECIN cu noi toți!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.