420 total views

Andreea Popescu, fosta iubita a lui Mihai Bendeac, s-a calificat in finala de la „Romania Danseaza“

Tânăra de 29 de ani din Bucureşti a primit cel mai mare număr de SMS-uri din partea telespectatorilor care au votat-o de duminică seara până luni la ora 16.00.

În ediţia din 5 mai a emisiunii „România Dansează“, dela Antena1, Andreea Popescu a dansat cu actualul ei iubit, Rareş Cojoc, campion naţional de 18 ori consecutiv la dans sportiv. Aşa cum a remarcat şi Mihai Bendeac, în timpul dansului, Rareş a pus-o în evidenţă pe Andreea care a impresionat juriul cu abilităţile sale, însă nu suficient de mult pentru a o califica în finală. Prim-balerina Operei Naţionale din Bucureşti, Monica Petrică, a ales-o pe micuţa Irina Tarău, CRBL a mizat pe trupa Trouble, iar Mihai Bendeac le-a promovat pe fetele dela Kult Vibe.

De altfel, Bendeac i-a atras atenţia Andreei că nu a avut o atitudine potrivită la audiţii, atunci când el a minţit-o că nu a trecut în etapa semifinalelor. Din punctul său de vedere, concurenta este foarte talentată, însă ar trebui să fie mai modestă. De aceea, Andreea a început să plângă duminică seara, când, în ciuda observaţiilor, fostul ei iubit i-a dat steluţa aurie, complimentând-o pentru dans şi felicitându-l pe Rareş pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Următoarea ediţie a semifinalelor de la „România Dansează“ va avea loc pe 12 mai, de la 20.30.

În ultimul timp, Andreea Popescu, dansatoarea Deliei, şi-a pus apropiaţii pe jar. De când a fost admisă în concursul tv “România Dansează”, aceasta este de nerecunoscut.  Din cauza stresului şi a efortului foarte mare, depus la repetiţii, Andreea a slăbit considerabil. Dacă în urmă cu ceva timp, dansatoarea era criticată pentru câteva kilograme în plus, acum se află la polul opus.

Din Andreea de altădată a rămas doar o umbră, spatele artistei fiind dovada clară că-i poţi număra coastele. Aceasta a încercat să îşi liniştească fanii, printr-un mesaj pe o cunoscută reţea de socializare. “Din ce în  ce mai slabă… jur că mănânc. Ideea este că fac foarte mult efort, dar de mâncat să ştiţi că mănânc”, a mărturisit Andreea.

De asemenea, Andreea le-a mulţumit fanilor şi le-a promis că nu îi va dezamăgi:  “Multumesc din suflet tuturor celor care m-au votat! Acum urmeaza o alta provocare, FINALA! Datorită vouă sunt aici şi promit ca n-am să vă dezamăgesc! Vă pup cu mult drag!”, a declarat aceasta

Pentru cine nu ştie, Andreea este vâlceancă şi este fiica directorului SC ETA SA, Ion Popescu.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.