221 total views

Împărţirea sumelor realizate de Consiliul Judeţean Vâlcea în şedinţa din 29 ianuarie 2016, ne-a arătat modul în care liberalii vâlceni înţeleg să conducă judeţul. Punctele cinci şi şase, de pe ordinea de zi, au arătat ce înseamnă să conduci cum vor muşchii tăi un judeţ în care nu mai poţi să respiri decât dacă oxigenul are culoarea galbenă.

Buican-si-Costi-R

Viziunea liberală de dezvoltare a judeţului Vâlcea este feudală, bazându-se exclusiv pe gradul de închinăciune în faţa lui Cristian Buican, liderul judeţean al PNL, pe principiul, cu cât ai mai flexibilă coloana vertebrală, cu atât primeşti mai mulţi bani ca primar sau mai multe C.A. ca şi consilier judeţean. Interesant că un număr de 12 primării, conduse de primari PSD, se pare că au bătut palma cu Buican, deoarece sumele primite sunt identice cu cele primite de primarii liberali cu vechime. Amărăşti, Dănicei, Drăgoeşti, Fârtăţeşti, Pesceana, Roeşti, Stoeneşti, Stroeşti, Ştefăneşti, Vaideeni, Valea Mare, Voiceşti, sunt comunele care au trecut la “sistemul de respirat liberal”, adică au constatat că oxigenul este galben. Atunci când doreşti să dezvolţi un judeţ nu poţi practica sectarismul, adică nu poţi să dezvolţi separat drumurile comunale şi judeţene în localităţile conduse de primari PNL, precum şi în localităţi cu primari PSD, afiliaţi la PNL, iar pe restul să le laşi aproape fără susţinere financiară, să rămână subdezvoltate…este ca şi cum domnul Buican ar pleca cu maşina proprie şi personală cu trei roţi umflate, iar a patra pe jantă şi ar vrea să câştige un concurs de viteza pe circuit. Ne exprimăm convingerea că acest gen de dezvoltare feudală a judeţului va fi invalidat la vot de vâlceni în 2016, iar nume ca Buican, Păsat, Bulacu, vor fi studiate la rubrica “aşa nu!”. În ceea ce priveşte PSD-ul, el rămâne tributar promisiunilor multiple şi neonorate făcute de liderul judeţean, deputatul Constantin Rădulescu.

Cine îl cunoştea pe Victor Ponta ?!

Cine era prieten cu Victor Ponta ?!

Cine intra la toate ministerele pentru rezolvarea problemelor primarilor PSD ?!

Toate aceste întrebări conduc spre un singur răspuns…

Dezvoltarea acestui judeţ se va putea face numai de către o echipă care va reusi să dezvolte în acelaşi timp localităţile judeţului, fără să ţină seama de culorile partidelor. Şi tot ce este posibil ca această echipă să apară în iunie 2016.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.