212 total views

Şi…scurtă fu numirea…lui Păsat

Decesul fostului preşedinte Ion Cîlea, în data de 3 decembrie, a lăsat în urmă doar haos şi şedinţe extraordinare pentru ocuparea locului rămas liber, loc pentru care peneliştii se ceartă între ei şi se şantajează care mai de care cu ce se au la mână unii despre alţii.

Ieri, prefectul judeţului Dumitru Nicu Cornoiu s-a hotărât: a atacat în contencios-administrativ şedinţa din 19 decembrie în care arcul de consilieri PNL, fără arcul de consilieri PSD, aceştia plecând de la ăedinţă după ce au votat ordinea de zi, a votat pentru numirea unui preşedinte interimar în fruntea judeţului, dar şi pentru funcţia de vicepreşedinte, în urma demisiei fostului vicepreşedinte liberal Bogdan Pistol. Nu se ştie de ce prefectul a făcut acest lucru în ultima zi permisă de lege, în condiţiile în care o putea face imediat după şedinţa din 19 decembrie, cert este că de ieri, 5 ianuarie, preşedintele interimar Gheorghe Păsat şi vicele interimar Romulus Bulacu sunt suspendaţi din funcţie. Deci, începând de astăzi CJ Vâlcea îl va avea ca interimar legal pe social democratul Dumitru Persu, până la o viitoare extraordinară care va avea loc azi, deşi conform legii nu putea fi convocată în aceeaşi zi, liberalii vor plânge, social democraţii vor jubila.
Anul 2015 nu a început deloc bine pentru liberalul Gheorghe Păsat, cel care fusese ales preşedinte interimar, dar nici pentru vicele interimar Bulacu. Cel care jubilează, în schimb, este Dumitru Persu, cel care îşi doreşte cu orice pret funcţia de preşedinte al CJ Vâlcea. Oricât ar încerca să ascundă acest lucru, este cât se poate de vizibil că-şi doreşte cu încrâncenare acest lucru, dar asta este o altă poveste. Şi cum este o vorbă din popor…se răsuceşte bietul Cîlea în mormânt, râzând de liberali cum îşi dau unul la altul la…gioale… pentru, PUTERE!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.