131 total views

Ieri sala de şedinţe de la Prefectura Vâlcea, s-a dovedit a fi una neîncăpătoare, deoarece aceasta a fost arhiplină de oficialităţi, care au venit să-l susţină la învestire pe noul prefect al judeţului. Dumitru Cornoiu, a fost învetit în funcţie de către subsecretarul de stat din MAI, Florin Oprea. Printre cei prezenţi la eveniment s-a numărat şi Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, Vicepreşedintele CJ Vâlcea, Dumitru Persu, Viceprimarul Râmnicului, Ion Gigi Matei, subprefect, Aurora Gherghina, fostul prefect Mircea Nadolu, directori de deconcentrate, dar şi alţi simpatizanţi ai acestuia.

Subsecretarul de stat din MAI, Florin Oprea, a dat citire ordinului de numire conform căruia noul prefect este instalat în funcţie, după care, proaspătul prefect al judeţului a depus jurământul şi a făcut o scurtă declaraţie:

„Văd în sală mulţi foşti colegi, pe majoritatea îi cunosc şi vă aştept să rezolvăm împreună problemele judeţului, pentru că dumneavoastră dimensionaţi mai bine când e nevoie de intervenţia mea. Din tot sufletul vă propun o colaborare cel puţin egală precum cea de până acum. Aş vrea să facem în judeţul Vâlcea, în primul rând, un lucru esenţial, să aplicăm legea, iar în al doilea rând, să avem o relaţie deosebită cu cetăţenii. Am mare încredere în dumneavoastră şi ştiu că fără dumneavoastră nu pot să fac nimic. De aceea vă voi cere ajutorul constant.”, a declarat Dumitru Cornoiu, prefect al judeţului Vâlcea.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.