231 total views

….altfel ROMÂNIA dă faliment și riscăm să dispărem de pe harta lumii.

Are idei, are înțelegere, are gândire, și, cel mai important, știe să-i adune pe toți la un loc, să fie un tot și toți să contribuie la bunul mers al țării, și nu al propriului interes. Așa cum la Râmnicu Vâlcea toți fac ce spune el, cu siguranță că și la nivel de Guvern nu ar mișca unu.

 

Mircia Gutău are „sânge în instalație”, știe să se impună, este un bun vorbitor și termină proiectele cu 4 luni înainte de termen. Dacă noi avem „un oraș frumos pentru că știm să ne drămuim”, vă dați seama ce ar putea să facă edilul nostru dacă ar fi în fruntea Guvernului? România ar avea proiecte unice în lume, dacă Râmnicul are proiecte unice în țară „și fără nici un fel de modestie”, cum afirmă de fiecare dată edilul….

Așadar, dacă nimeni nu-l poate învinge în Râmnic, dacă ar intra cu el în competiție electorală, clar că și la nivel de Guvern Mircia Gutău are șanse mari „să nu fie bătut”, dacă nimeni nu are capacitate să facă un „plan stop”.

„Actuala conducere nu are capacitate să facă un plan stop ca USR, PNL, PSD… haideți toți să ne întâlnim…ce proiecte importante sunt în România? Haideți să facem proiecte! Indiferent cine e la guvernare. Nimeni nu are curaj în țara asta. Toți care vin dau vina pe trecut. Uitați-vă ce se întâmplă…toți dau vina pe trecut. Și ne întrebăm de ce….Am fost în Luxemburg, oraș cu 35.000 de locuitori, au atras fonduri 1 miliard de euro și noi nu am atras în toată România”…susține Gutău

Știți, Gutău pe o parte jignește Guvernul că nu are capacitate, dar pe altă parte îi mulțumește că i-a dat bani, acum la rectificare…

Vedeți? El are curaj! Mircia Gutău, premierul Românie! Vreți? 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.