Loading

În continuare PUZ-urile marilor investitori, din Râmnicu Vâlcea, nu sunt aprobate de consilierii locali. USR s-a urcat, la propriu, cu pretenții extrem de mari în capul liberalilor din CL. De ce spunem asta ? Pentru că din punct de vedere al legalității nu vedem a se încălca ceva!

Este inadmisibil ca 3 consilieri, care tremură când vorbesc ( 2, că 1 e mut ! ), să ridice pretenții în fața a 9 consilieri, în condițiile în care cu doar aceste 3 „fotolii” s-au ales după alegerile din 27 septembrie 2020!!! Gheorghiu este viceprimar prin concesii politice, să existe alianța, nu că ar merita să ocupe această demnitate. Acest individ neînțărcat politic stă cocoțat pe o funcție prea mare pentru el, proiectele lui și ale celorlalți 2 colegi sunt modeste, ca să nu spunem altfel. Și uite așa, Gutău își elimină concurența în imobiliare cu mâna Alianței. Acum înțelegem avalanșa de PUZ-uri aprobate pe repede înainte în ultimele ședințe din mandatul trecut.

Totuși, cine îl ajută pe Gutău în imobiliare ? Votul Alianței !!!

Prin neaprobarea PUZurilor, Gutău nu are concurență și asta probabil va rămâne așa până ce Vlad Gutău își va vinde apartamentele de pe Morilor. Se vorbește în târg că Dumitrescu are un teren luat de la Șoavă și construiește un P+14 (în spate fiind tot Gutău), iar Alianța impunându-se cu un vot de la partid, îl spijină prin „abținere”, pe Gutău, în detrimentul celorlalți investitori.

În ședința de partid a PNL, de miercuri 21 aprilie, consilierii au primit ordin de la lider să nu voteze PUZ-urile lui Bușcă, Dumitrescu și Catrinescu, amenințați fiind chiar cu pierderea mandatelor pentru cei care vor da un vot „pentru” și nu vor asculta ordinul său, totul fiind replicat la ședința de CL de către edilul municipalității și nu numai.

Am văzut un Gutău care se bucura de votul Alianței, pentru că Vlăduț și Dumitrescu pot să-și vândă liniștiți apartamentele construite, motiv pentru care nu a avut reacție în urma votului, cum a avut în alte ședințe. Această decizie ar înseamna, totuși, blocarea acestor proiecte de dezvoltare în Râmnicu Vâlcea, inclusiv a celor care respectă toate normele în vigoare. Nu pot fi alungate proiectele viabile doar că așa vrea un lider de partid sau 3 useriști urechiști.

Consilierii, au obligația/datoria să identifice și să vorbească public despre ceea ce este pe ordinea de zi a unei ședințe, pentru că nu trebuie să aibă niciun motiv să ascundă eventuale ilegalităţi. Foarte important pentru oraş, este să corecteze cât mai rapid acolo unde s-au identificat probleme și în nici un caz să dea în continuu un vot „împotrivă” investitorilor care au proiecte extrem de bine concepute și care pot să aducă un plus valoare orașului nostru. Există oameni responsabili și oameni mai puțin responsabili sau deloc responsabili. Avem o alianță praf, care ne demonstrează că primează interesele politice și în nici un caz cele administrative.

Este adevărat, toate presiunile poate au o justificare, în fața liderului PNL care-și obligă consilierii cum să voteze, ținând cont că în legislația 2016-2020 am avut parte de practici ale unor „rechini imobiliari” care au construit haotic, au distrus spațiul verde, iar în urma lor este măcel. S-a tot discutat, și chiar s-a scris, că PUZurile au fost instrumente de susținere a pușculiței grupurilor de interese și asta așa, să nu ne mai ascundem după degete și să uităm ce s-a aprobat în mandatul trecut prin votul consilierilor locali care ridicau mâna fără nici cea mai mică împotrivire. Știm cu toții că ce voia Gutău aia se făcea !!! Nimic altceva !!!

Blocurile de pe Bulevard nu au utilități trase, nu au parcări suficiente, nu au spațiu verde, foarte mulți locatari nu sunt proprietari deși stau de câțiva ani în aceste blocuri, majoritatea se plâng de construcții extrem de proaste.

Pentru că nu este suficient că Alianța este praf, printre consilierii liberali există trădători !

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.