171 total views

Liderul PNL, Klaus Iohannis, candidatul Alianţei Creştin Liberale la alegerile prezidenţiale, şi-a prezentat oficial, aseară, la Palatul Parlamentului, programul electoral “România lucrului bine făcut”, asta după ce sâmbătă, în cadrul unui miting ACL în faţa Guvernului, arătând că este ‘’un om al faptelor, nu al vorbelor goale sau al spectacolului şi scandalului’’ şi că viziunea sa este ‘’România lucrului bine făcut’’, Klaus Iohannis şi-a anunţat oficial candidatura, în faţa a zeci de mii de oameni.

Acesta a subliniat că următorul mandat prezidenţial va fi marcat de două mari evenimente: împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, în 2018, şi preluarea preşedinţiei rotative a Uniunii Europene, în 2019.

“Nu ne mai permitem să pierdem timpul. Nu vreau să ajungem în 2018 sau în 2019 şi românii să întrebe: ce aţi făcut până acum, timp de 30 de ani, cu această ţară? iar răspunsul să fie… mai nimic sau prea puţin. Pentru că am fost prea ocupaţi cu scandalul zilnic, cu căutatul agenţilor acoperiţi, cu speculaţiile şi scenariile, cu mizele mici şi orgoliile mărunte”, a spus Klaus Iohannis.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.