219 total views

Astăzi, 3 decembrie, se împlineşte un an de la decesul celui care a fost preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Cîlea şi care a condus cu „mână de fier”, timp de opt ani judeţul, dar şi Organizaţia Judeţeană PSD Vâlcea.

CILEA-ION-11

Tot astăzi, se împlineşte un an de când a început lupta pentru preluarea conducerii a Consiliului Judeţean Vâlcea, liberalii obţinând până la urmă preşedinţia ocupând abuziv instituţia din care şi-au făcut propria casă şi intră doar cine acceptă dumnealor.

Şi tot acum un an, a început lupta pentru preluarea conducerii Organizaţiei Judeţene Vâlcea a PSD, luptă adjudecată până în prezent de deputatul Constantin Rădulescu.

Regretul decesului lui Ion Cîlea, este cu atât mai mare cu cât actuala echipă de conducere, a Consiliului Judeţean, demonstrează un habarnism total în treburile conducerii judeţului, iar în ceea ce priveşte conducerea Organizaţiei Judeţene PSD Vâlcea, aşteptăm primul examen din iunie, anul viitor, pentru a vedea dacă Constantin Rădulescu este sau nu un lider al partidului.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.