760 total views

Conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea şi-a încheiat activitatea pe anul 2015 susţinând ultima şedinţă ordinară, urmată de o conferinţă de presă.

 

CJ dec 2015 2Pe ordinea de zi a şedinţei au fost 24 de proiecte de hotărâre care au fost votate în unanimitate. Probabil pentru că suntem în preajma Sărbătorilor de Iarnă, consilierii judeţeni au fost mai înţelegători unii cu alţii şi am putea spune că a fost singura şedinţă de CJ din acest an fără discuţii contra, dar şi cea mai scurtă. Dacă ar fi decembrie în fiecare lună, cu siguranţă culoarea politică ar dispărea şi executivul judeţului ar avea un alt spor în derularea activităţii care, de ce să nu recunoaştem, nu a fost pe parcursul anului una tocmai favorabilă clasei politice vâlcene. După şedinţa de Consiliu Judeţean, conducerea instituţiei, preşedintele interimar Gheorghe Păsat şi cei doi vicepreşedinţi, Romulus Bulacu şi Dumitru Persu, au susţinut o scurtă conferinţă de presă în care au ţinut să mulţumească reprezentanţilor mass-media pentru colaborare şi să ureze vâlcenilor Sărbători fericite. La finalul şedinţei, un grup de colindători a urat tuturor celor prezenţi, prin colindele lor, un An Nou cu sănătate!

CJ dec 2015

„Nu avem nimic de reproşat celor prezenţi, a fost o colaborare bună, vă mulţumim pentru modul în care aţi evidenţiat problemele de la Consiliul Judeţean, sperăm că pe viitor vom avea o colaborare cel puţin la fel de bună. Acum, înainte de Sărbătorile de Iarnă, vă urăm un Crăciun fericit, un An Nou mai bun decât cel care a trecut, dumneavoastră, familiilor dumneavoastră şi tuturor vâlcenilor şi vă mulţumim încă o dată pentru colaborare”, a spus preşedintele Gheorghe Păsat.

„Şi eu vă mulţumesc pentru modul în care aţi relatat acţiunile întreprinse de noi, cu greutăţi, cu dificultăţi. Eu sper ca şi criticile dumneavoastră să ne fi influenţat pozitiv şi aşteptăm în continuare critici argumentate, pentru a ne ţine în priză să putem să rezolvăm problemele judeţului. Ele sunt foarte multe, sunt foarte dificile. Poate împreună putem să facem un pas pentru viitor, în sensul în care este o mare provocare să implementăm noile proiecte şi să încercăm să luăm toţi banii care ni se cuvin din Europa şi, sigur, să încercăm ca problemele curente să le gestionăm corect. Vă mulţumesc mult, la mulţi ani şi anul viitor să fie unul mai productiv pentru toată lumea. Sănătate şi tot ce vă doriţi!”, a declarat vicepreşedintele Romulus Bulacu

 

CJ dec 2015 1

Vicele Persu ne-a urat din toată inima …“un an mai bun, un an mai fericit, cu realizări, un an în care să nu mai duceţi grija veniturilor, un an care să aveţi parte de contracte de publicitate care să vă asigure resursele financiare. Şi, de asemenea, prin intermediul dumneavoastră, adresez tuturor vâlcenilor şi în special râmnicenilor un sincer şi călduros la mulţi ani, un Crăciun fericit, iar anul care vine să fie mai liniştit din anumite puncte de vedere. Mă refer aici la veniturile salariale, la veniturile pensionarilor, a aceea ce înseamnă drepturile care li se cuvin tuturor vâlcenilor. Să vă dea Dumnezeu multă sănătate!”

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.