Loading

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a acceptat solicitarea transmisă de conducerea Primăriei Horezu – de a asfalta și ultimul kilometru de drum rămas care duce până la poarta Mânăstirii Horezu.

În timp ce primarul orașului Horezu, Nicolae Sărdărescu, spune că din bugetul local va efectua lucrările de la intersecția mănăstirii, adăugând că este foarte important să se facă aceste lucrări, drumul mânăstirii și zona Neagota fiind tranzitată de foarte mulți turiști, în aproape toată perioada anului, edilul județului susține că turismul monahal este și el o prioritate pentru administrația pe care o conduce, continuând să modernizeze drumurile către mănăstiri.

„RAJDP a finalizat execuția unui covor asfaltic pe DJ 669, care duce spre Mănăstirea Horezu, unul dintre cele mai frumoase și vizitate lăcașuri de cult din România. Drumul are o lungime totală de 3,2 km, pornește din DN 67 și se termină la Mănăstirea Horezu. Au fost asfaltați 1,2 km, din care o porțiune mică la ieșirea din DN 67 și restul în fața mănăstirii. În anii trecuți au fost asfaltați alți 2 km și s-au executat șanțuri betonate. De acum, toți cei care doresc să viziteze această frumoasă mănăstire, obiectiv inclus în patrimoniul UNESCO, o pot face pe un drum bun!”, menționează Rădulescu.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.