150 total views

Politica românească pe înţelesul tuturor.

Primarul localităţii Păuşeşti Măglaşi, conservatorul Alexandru Dediu a făcut o radiografie simplă a alegerilor din PSD Vâlcea. Conservatorul a afirmat că juristul Adrian Buşu, unul dintre ,,oamenii cu carte” ai PSD s-a ales doar cu funcţia de vicepreşedinte pentru că nu are tupeu.

alexandru dediuDediu a precizat că Buşu era potrivit pentru funcţia de secretar general al organizaţiei judeţene a PSD, funcţie oferită senatorului Coca Laurenţiu drept recompensă pentru retragerea din cursa pentru şefia partidului.
,,Domnul Adrian Buşu este unul dintre oamenii valoroşi ai partidului şi credeam că va ocupa funcţia de secretar al PSD Vâlcea, funcţie oferită senatorului Coca Laurenţiu. Este un om cu carte, cum se spune, şi de obicei aceştia stau în eşalonul doi al partidului. În politică pentru a conduce un partid trebuie să îndeplineşti trei condiţii: să ai o anumită vârstă, mai respectabilă, să ai tupeu şi să fii respectat. Domnul Buşu încă nu este un politician foarte bun, nu are tupeul necesar.
Am înţeles însă că au fost două tabere, două echipe: una a deputatului Constantin Rădulescu din care făcea parte Gheorghe Mihăilescu şi Dumitru Persu şi o alta formată din senatorul Coca Laurenţiu, Adrian Buşu şi Remus Grigorescu. Am înţeles că s-au făcut nişte înţelegeri, că Laurenţiu Coca a înţeles ce s-a ,,întâmplat”, la fel Adrian Buşu şi Remus Grigorescu. În final a ieşit o echipă bună. Din punctul meu de vedere cel mai bun politian vâlcean este deputatul Cristian Buican pentru că îndeplişte toate condiţiile cerute de funcţia de lider al unui partid.”, a precizat primarul Dediu.
Conservatorul a menţionat că judeţul Vâlcea ar fi avut un alt nivel de dezvoltare dacă politicienii locali nu s-ar fi faultat reciproc şi ar fi pus umărul pentru dezvoltarea lui.
,,Partea proastă în politica locală este că politicienii îşi pierd timpul să se atace între ei de foarte multe ori din motive puerile. Dacă s-ar fi unit, ar fi pus umărul pentru rezolvarea problemelor şi atragerea investitorilor, iar judeţul nostru ar fi fost un judeţ dezvoltat din punct de vedere economic”, a precizat primarul Alexandru Dediu.

Distribuie

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.