421 total views

OFL Vâlcea remite un comunicat de presă foarte neinspirat. Până acum această organizație a femeilor liberale, din interiorul PNL Vâlcea, condusă de Mihaela Andreianu care este și consilier județean, a dormit! Putem număra pe degetele de la o mână câte comunicate de presă a transmis această organizație în ultimii 4 ani, nu 1, nu 2…

poza o fi după ce l-a trădat pe Frâncu? Știe cineva?

Andreianu Mihaela este, dacă nu ne înșeală memoria, la al 2 lea mandat de consilier județean (și mai vrea unul) și de peste 10 ani președinta OFL Vâlcea. Încercăm să ne imaginăm, după atâția ani de activitate în cele două organisme, biroul doamnei, în cadrul sediului PNL, plin cu dosare în care se află adrese transmise pentru soluționarea anumitor probleme, interpelări, audiențe susținute ori dovada altor activități. Dar nu credem că există așa ceva.

Pentru a nu plictisi și a nu lungi materialul de presă, publicăm mai jos comunicatul transmis, dar nu înainte de a face precizarea că acest comunicat a venit exact când nu trebuia și nu are în spate o continuitate. Mai mult, criticăm dur faptul că nenorocirea de la Caracal a scos-o pe doamna președintă din somnul lung, iar când s-a trezit „a sărit” ca arsă că somează CJ-ul să facă și să dreagă, în condițiile în care este singura liberală într-un consiliu de adminstrație pentru că PSD pe care îl somează încă o ține acolo.

Așadar, consilierul județean, Adreianu Mihaela a intrat în vizorul publicației și dacă tot și-a început campania pe nenorocirea unor tinere, o să ne uităm mult mai atent la activitatea pe care o are ca și consilier județean și nu numai.

 

COMUNICAT DE PRESĂ!!!

„Politizarea excesivă a instituțiilor statului, plasarea pe posturi cheie a unor oameni care nu au făcut de-a lungul timpului dovada profesionalismului, ci doar a obedienței față de partidul aflat la guvernare și mai ales desconsiderarea drepturilor femeilor au condus la situația în care tinere nevinovate și familii disperate care solicită ajutor la instituții ale statului sunt tratate cu indiferență sau dispreț”.

Deschiderea comunicatului aduce în atenția opiniei publice o situație generală cu care se confruntă țara de ani de zile. PNL Vâlcea, chipurile acum pe val, prin OFL Vâlcea care deși nu a contribuit cu nimic la nivel județean pentru depolitizarea excesivă din instituțiile statului la nivel de Vâlcea, are impresia că dacă remite acum un comunicat în acest sens, dispar politrucii din instituții. Mai mult, tot în deschidere se face referire la desconsiderarea drepturilor femeilor. Păi ce a făcut OFL Vâlcea până acum în acest sens? Ce cazuri de acest gen a „descoperit” și a oferit publicității? Cum s-a implicat OFL? JENANT!

„Atragem, din nou, un semnal de alarmă privind respectarea drepturilor femeilor și tinerilor, a faptului că în țara noastră comportamentul abuziv asupra femeilor: hărțuirea, violența domestică, agresiunea verbală, intimidarea, sunt încă practici frecvente, care, de cele mai multe ori sunt tratate cu indiferență și cinism de către funcționari nepregătiți, descurajând în acest fel femeile să apeleze la instituțiile statului abilitate să le apere drepturile”.

OFL Vâlcea: cui atrageți din nou un semnal? Cui vă adresați? Că nu înțelegem. Nominalizați! Un caz de agresiune verbală și intimidare față de o femeie l-ați avut „pe tavă” și nu ați luat atitudine. Nu am văzut să ieșiți public și să susțineți cauza respectivă. Veniți acum să spuneți că femeile sunt descurajate și agresate? Ce femei ați ajutat în acest sens? Ce a făcut OFL Vâlcea pentru femeile din județ care sunt agresate și descurajate? JENANT!

”De asemenea, atragem atenția asupra pericolului la care sunt expuși zilnic elevii: siguranța în proximitatea școlilor, asigurarea în condiții optime a navetei elevilor, extinderea consumului de droguri și medicamente deturnate, contrafăcute sau neautorizate, precum și încercarea de racolare a elevilor în comercializarea acestora sunt doar câteva dintre problemele care afectează siguranța și sănătatea copiilor noștri”.

Mihaela Andreianu, dacă nu mă înșel sunteți profesoară: ați făcut demersuri măcar în unitatea de învățământ unde activați, pentru a stopa ceea ce spuneți? Aveți adrese transmise către Instectoratul Școlar Județean pentru a semnala pericolul la care sunt elevii expuși? Ați avut discuții cu directorii de școli, cu părinții elevilor, cu elevii? Ați făcut ceva din funcția de consilier județean în acest sens? JENANT!

„Atragem atenția asupra faptului că măsurile adoptate de către Guvernul PSD-ALDE privind asigurarea transportului elevilor navetiști și lipsa de reacție a instituțiilor județene conduse tot de reprezentanți ai PSD-ALDE, pot avea ca efect situații tragice. Pe această cale, somăm Consiliul Județean Vâlcea să remedieze, de urgență, disfuncționalitățile existente pentru a putea asigura transportul tuturor elevilor navetiști din județul Vâlcea, probleme semnalate de-a lungul timpului (în special în ultimii doi ani) de către consilierii județeni ai PNL Vâlcea în cadrul ședințelor de Consiliu Județean”.

Da? Probleme semnalate în cadrul ședințelor? Păi, Mihaela Andreianu, credeți că este suficient doar să semnalați? Adică să spuneți trei cuvinte în ședință și apoi gata, considerați că v-ați făcut treaba? Am fost prezentă la aproape toate ședințele din ultimii 2 ani, nu cred că ați avut 5 interpelări pe tema transportului județean ori alt domeniu. Nu v-am văzut făcând potecă prin CJ în rezolvarea celor semnalate. Nu am văzut să ieșiți public din postura de consilier județean și „să tocați” la ceea ce semnalați ori să remiteți comunicate în acest sens. Să ne semnalați nouă presa că vă zbateți să rezolvați una sau alta și conducerea județului vă trimite la plimbare. Nu am văzut! JENANT!

Rușine, pentru acest comunicat de la o președintă cu mandate n și activitate ioc. Trebuia să duduie netul la o simplă căutare a numelui, dar ce să vezi, mai nimic… 

Vreo audiență din postura de consilier județean, avem? Dar un raport de activitate? Un proiect inițiat, după 2 mandate (8 ani), avem? 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.