76 total views

Doi angajaţi ai Centrului Regional de Transfuzii Sanguine din Craiova sunt vizaţi de o anchetă a Direcţiei Gennerale Anticorupţie, privind infracţiuni de corpuţie, aceştia fiind suspecţi de trafic cu sânge.
Comisarul şef Ovidiu Petrescu, şeful Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj, a declarant că cei doi angajaţi ai Centrului au fost prinşi în flagrant, fiind duşi la audieri.

Potrivit unor surse oficiale ale anchetei, citate de Mediafax, cei doi angajaţi ai Centrului Regional de Transfuzii Sanguine din Craiova ar fi realizat trafic cu sânge în schimbul unor sume de bani.
Un asistent medical a fost prins în flagrant în timp ce primea 200 de lei de la un investigator sub acoperire pentru a furniza două unităţi de sânge necesare unui pacient pentru efectuării unei intervenţii chirurgicale.
Potrivit unui comunicat al DGA, asistentul, în colaborare cu un registrator, a primit de mai multe ori, în martie, de la investigatori sub acoperire diferite sume de bani pentru a facilita obţinerea unor unităţi de sânge necesare intervențiilor.
Asistentul şi registratorul au fost duşi la Parchet pentru continuarea cercetărilor, fiind acuzaţi de luare de mită.
În urma percheziţiei care a avut loc, astăzi, la centrul medical, au fost ridicate mai multe înscrisuri.

Sursa: Mediafax

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.