104 total views

Aproape fiecare ordine de zi a şedinţelor ordinare conţine plângeri pentru executivul local

Se ştie deja că publicaţia “Timpul de Vâlcea” a dezvăluit de-a lungul timpului modul insalubru în care societatea de salubritate Romprest a înţeles să-şi desfăşoare activitatea în Râmnic, sfidând cu bunăştiinţă comunitatea locală.

Sătuli de ilegalităţile firmei cu pricina, asociaţia “Fii Om – Pentru Om şi Mediu” a luat atitudine şi a întocmit o sesizare care ar fi trebuit să ajungă deja pe masa de lucru a primarului Mircia Gutău. “Dragi oameni, stimaţi cetăţeni ! În urma sesizărilor dumneavoastră şi a situaţiei care trenează de când s-a delegat serviciul de salubritate în municipiul nostru,  am decis să facem demersurile necesare stopării acestor abuzuri, prin care o societate comercială tot “suge” din bugetul local si crează prejudicii…”

În sesizarea respectivă, asociaţia “Fii Om – Pentru Om şi Mediu” aduce în atenţia edilului municipiului Rm.Vâlcea problema despre care publicaţia “Timpul de Vâlcea” a scris în nenumărate rânduri. Este vorba despre utilizarea temporară a unei suprafeţe de 100 mp  pentru depozitarea deşeurilor municipale biodegradabile la Staţia de Compost Râureni, suprafaţă care doar în acte este de 100 mp,dar în realitate este mult mai mare. “Sesizăm că se crează prin acţiunile înteprinse şi a hotărârilor Consiliului Local prejudiciu grav bugetului local şi este susţinută abuziv o societate comercială de către instituţia pe care o reprezentaţi. Menţionăm că prin defectuoasa realizare a serviciilor şi nerealizării investiţiilor asumate prin licitaţie, depozitul de la Feţeni nu-şi îndeplineşte obiectivul, iar bugetul local suferă prejudicii”, se mai menţionează în sesizarea Asociaţiei Fii Om – Pentru Om şi Mediu, care are ca scop declarat sesizarea abuzurilor împotriva cetăţenilor sau patrimoniului, cât şi protecţia mediului înconjurător.

Sperăm ca municipalitatea să catadicsească să răspundă cu promptitudine asociaţiei mai sus menţionată. Noi cu siguranţă ne vom face datoria faţă de cititorii noştri şi vom publica răspunsul la această sesizare.

 

vezi aici sesizarea

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.