323 total views

Partidul stat – PSD-ul este un exemplar rar pe eşicherul politicii româneşti. Principiul lui existenţial este : “Nu uităm şi nu iertăm nimic”. Pornind de la acest principiu, PSD-ul şi-a făcut un obicei în această campanie de a ataca PMP-ul, partidul de suflet al domnului Preşedinte Traian Băsescu, singurul exponent real al ideologiei de dreapta din România.

Lupta îndelungată dintre domnul Preşedinte Traian Băsescu şi PSD a cunoscut în prezent, o creştere exponenţială pe măsură ce înaintăm spre data de 25 mai. PSD-ul nu poate uita şi nici ierta, că domnul Preşedinte, Traian Băsescu, este cel care i-a băgat în puşcărie o serie de lideri, i-a denunţat spiritul de gaşcă şi baroniadă, şi totodată a condus în 2012 lupta acaparării puterii în stat de către USL.

Preşedintele Traian Băsescu, îşi doreşte ca PMP-ul să fie partidul care uneşte dreapta românească. Acest deziderat ar trebui să ofere României şansa unei dezvoltări durabile în noul context european din 2014 – 2020. PMP-ul, sub conducerea domnului Preşedinte Traian Băsescu, nu-şi va “asuma” rolul de ţintă mobilă pe care să o vâneze PSD-ul, ci îşi va asuma rolul de luptător şi va răspunde tuturor atacurilor mediatice iniţiate de PSD. PMP-ul consideră că lupta împotriva PSD-ului, lupta condusă de domnul Preşedinte Traian Băsescu, este condiţia pentru România de a se rupe de obiceiurile trecutului comunist şi de a asigura României o şansă de existenţă ca democraţie autentică. Domnul Preşedinte Traian Băsescu şi PMP-ul îşi doresc să devină garanţii respectării democraţiei autentice în România şi de eliminare a tuturor derapajelor cu iz dictatorial care ar putea apărea.

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.